Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U titino vrijeme svako dijete je bilo obuceno za preventivu od biolosko-hemijskog pa i obavjestajnog rata. Ako nadjete neku igracku, hemijsku olovku ili bilo kakav sumnjiv predmet ne uzimajte, odmah se udaljite sa mjesta i obavjestite sluzbena lica. Ako vas nepoznat covjek propituje o drzavnim objektima, sluzbama, vojsi, policiji isl odmah prijavite itd..Ovi danas kad bi im roknuo atomsku oni bi se okupili oko kratera da vide sta je bilo.
Eto sto je napredovala Hrvatska sa Eu i Nato paktom. Nikad necete imati lidera kao sto je bio Tito. Jedino Komsic malkice lici na njega ;).
Komšić=Tito
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je Turski Barjaktar 2 onda je poslat da unisti dokaze i Sebijunoj diolomi u Zagrebu
U Zagrebu se srusila nepoznata letjelica A U Sarajevu covjek zateko nepoznatog muskarca u svom autu Misterije u oba grada.
Pocelo je pocelo
Tacno dusu odmorim,citajuc ove klix komentare,,postali su zanimljiviji od svakog govora dosadnih politicara
Ima i Kijevo u HR
Mijenjaj komandanta, protiv vazdusne odbrane, odmah! Provukao se špijunski dron da ga nisu primjetili NATO systemi.
to vam je radijacija.ne volim ovo nikako ali ste se bili dovezli Bosne i na svaki način da je zagadite.sad se zabavite malo o sebi.
NLO ajmo zeleni
Sta ce bespilotnoj letjelici padobran?
Bubuljičavi noćas neće spavati...da li je dron bio namjenjen za moju malenkost...da li je to povezano sa listom na koju me Ukrajinci staviše kao sudionika ruske okupacije?...jesam li previše bulaznio posljednjih mjeseci kada sam pred cijelim svijetom izjavljivao da su korumpirani neonacisti i propala zemlja?...ima li još vremena da pobjegnem u hercegovinu? 😂😂😂
Kažu pored padobrana pronađene članske iskaznice SDA i NIP-a... Sumnja se na koaliciju
ovo je bio test
laz. odakle toliko goriva da dron doleti iz ukrajine? to je negdje s nasih prostora doletjelo
laz. odakle toliko goriva da dron doleti iz ukrajine? to je negdje s nasih prostora doletjelo
Bespilotna letjelica sa padobranom, hahahaa...
To vas Mile upozorava da ga sad ne napustate