Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majke mi moje njih niko ne mrzi kunem vam se ali ove povorke, guranje pod nos da nesto moramo priznat iritira covjeka da vas pocne mrzit...budite sta hocete, drzite se sa ruke, ljubite ali NEMOJTE FORSIRAT NAMA DA NESTO MORAMO!!! Sretno!
Kako misliš da nešto moramo ? Ovo je LGBT Nvo puni ko brod moraju opravdati lovu koju dobivaju ma imaju ove godišnje "hodnje".
Kakva su to javna iftarenja po ulicama i javno iftarenje po trgovima? Kakva su to proslave svake nedjelje kolonama auta i svirenama uznemiravanje i nametanje ostalima? Tebi samo parada smeta, kad se paradira radi utakmica ili javnih religijskih i duhovnih manifestacija onda ti je to ok.
Dajte vi nama...od nas niko ne paradira nit senzacionalno priznaje muskarac da voli zene...ili obrnuto...vi ste ti koji terorisu sve ostale,kojima zaprqvo niste vazni ni vi ni vasa sexualna orjentacija
Dao bih ja vama cetiri zida vrlo rado, ali u prdekani ili mentalnoj ustanovi zatvorenog tipa.
Građani su se u zagrebačkog Rooseveltovog trga počeli okupljati.... Citate li vi ove clanke kada ih kopirate sa drugih portala??? Mozda je ovo ok u hrvatskom jeziku, ali kod nas se kaze: gradjani su se na zagrebackom Roosveltovom trgu poceli okupljati... Malo ozbiljnosti dok radite, a i pravopisa vam nece skoditi...
Bolesno
Ti si bolesnik, patis od homofobije! Idi na lijecenje!
Mašala, mašala dosta se naroda sakupilo. Da Bog da bude i više sledećih godina i da se rađate, pravite decu da povorka bude i veća do godine. Nego svake godine dodaje se novi slovo pa je sad LGBTQI+. Koliko je još ostalo da se naziv kompletira? Nešto mi je tu sumnjivo.
Ja sta je pe..ra u Zagrebu
Ja se izvinjavam što nisam homoseksualac !😎
Vidi koji su, pola Zagreba federcine 🤣
ko vam brani ni normalni se ne handre po ulico
Pa ko vas tjera da izlazite? Ostanite u 4 zida slobodni sklonjeni od javnosti.
Bolje je da sakrijete sramotu i da je ne iznosite na vidjelo, teška kazna vas čeka, a ne mora tako biti. Priznajte da je to grijeh, sakrijte ga i bit ćete nagrađeni. To je vjera u Stvoritelja svega. Vaše iskušenje je takvi, a svako ima neko iskušenje.
Ja bih vama i dao samo četiri zida, sa jednim malim prozorčetom, tek da se vidi kad je dan a kad noć.
Pa dajte im 4 zida da se netrpaju u parku
Svako ima pravo da živi kako želi i da mu se drugi ne mješa u život.
I da drugom ne nameće svoje opredjeljenje.
Ali vjecna cetiri zida Amin
Soroševa vojska, jedna od karika agende 2030, masovna depopulacija i transhumanizam! Fuj!