Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mevlid pobjego iz murije
.....nafakaj se qurca....i lijep pozdrav od nas iz regije!
SLUŠAJ IM GLUPOG MINISTRA MUP-A , OVO NIJE TERORIZAM JER NIKO NIJE PREUZEO ODGOVORNOST SA EKSPOLOZIJE A NIJE NI JAVLJENO PRIJE DA ĆE BITI EKSPOLZIJE ; AFERIM JAVIĆE VAM SLJEDEĆI PUT PA MOŽDA BUDE TERORIZAMMMMMMMMMMMM
Svako ima svoj ukus, i svakom je sto je srcu blize i ljepse. Smijesni ste sa ''ciji je veci, ciji je bolji''. Vece ne mora biti bolje/ljepse. Moje misljenje: Ja sam iz Sarajeva, naravno moj najdrazi grad. Lijep je, nije metropola, no nije ni kasaba (kasabe su mjesta sa 2000-10/20.000 stanovnika). Lijepi su Zg i Bg, licno mi je Bg ljepsi, najvise zbog divnog geografskog polozaja (ima nesto od Budapesta, 2 velike rijeke se spajaju, stari dio). Zg je tipican srednjoeuropski grad, lijep, uredjen ali manje specijalan. ima groznu geografsku poziciju..lijepo je biti u blizini planina, ali ga gusi i teze mu se siriti...Bg i Zg su na ravnici sto je mnogo lakse. U Sa mozes naci i AU gradjevine koje krase Zg i Bg, ali i Turski dio (koji bi i Bg imao da su stvari drukcije bile)...Taj mix je lijep/neobican. Najljepsi grad na Balkanu mi je Split..more, palaca..nije ni blizu najveci, nije glavni, ali divan. Nekom je Dubrovnik pearl of the Adriatic, meni je Split
nije ni zagreb sto je nakad bio, sve sami seljaci.
bolje reci neku Musret. a ne hrvoje....vojislav blazevic ..tesko srbin
zaista kada se pređe tramvajem stup ti si zvanično izašao iz sarajeva. pomalo smiješno, ali je to istinito. teži se tome da se ilidža i vogošća vrate u teritorij grada sarajeva ali zvanično to ne pripada sarajevu. mongi drugi gradovi u regiji imaju sličnu situaciju. ja ću ti navesti primjer grada splita. ti ideš gradskim autobusom od splita do kaštela i prolaziš kroz tri grada, prođeš split, pa dio solina i ulaziš u treći grad kaštela, a u praksi je to jedan grad, pogotovo na prelazu iz splita u solin, jedna zgrada pripada splitu susjedna solinu.
Najvjerovatniji počinitelj je Srbin iz Banjaluke, i sam ozlijeđen prilikom detonacije. Vojislav B., bivše vojno lice, prije 10 godina doselio u Zagreb. Pitam se tko ga je pustio da dođe, kao da smo se malo namučili da ih istrijebimo...
naroda na cijelom svjetu koji je pametniji od vas.. ozbiljno, vi svi imate potencijal intelektualni koji niko , u prosjeku nema.. i sta ce te uraditi s tim svim? nemojte teci da ste kukavice
Budimo se drugovi i drugarice !!!
USA je bila pred krizom, narod je počeo da se buni, a onda je vlada napravila scenario, srušili dva nebodera i optužili alkaidu. Narod je opet bio zajedno protiv terorista i maltretiranje države prema narodu je dospjelo na marginu važnosti. A onda, vlada hrvatske svašta ružnoga radi narodu.., ponavlja se scenario sa twins neboderima, samo ovaj put kao kreacija vlade hrvatske. Bombe koje ne naprave nikakvu štetu, i koje su postavljene na potpuno beznačajnim mjestima čak govore o loše urađenom scenariju (kao i sve ostalo što je vlada uradila do sada). Zaista proziran scenario.
Dobro uhodani zapadni recept za zblizavanje naroda koji je u beznadeznoj krizi. Pronaci neprijatelja i pokrenuti zajednistvo na mrznji prema neprijatelju je stari recept za podizanje naroda iz depresije.
Zao mi je da se desilo , istinski ! ! ! ! ! Zasto nije okarakterisano kao teroristicki cin ???? Ili je terorizam rezervisam samo kada su pripadnici islama u pitanju ?????
Monkey approves texts on this website that I can suck dick, fuck him mother.
otkazi ljudi u željeznicama ,nezadovoljstvo branitelja,problemi,cirkus i zabava svašta ,izbori novi za gradonačelnika,.......Vladi problemi novi! to je to!Terorizam nije gadali bi sredite grada gdje je masa u podne a ne u ponoć seoske pruge!
Hrvati su zlocinacki narod.
nema mrtve ustashije, znaci nije nista strasno. to hrvatska desnica hoce izbore dobiti.