Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad našim idiotima nije stalo do djece,tj.da uvedu ovaj sistem,čemu onda da se nadamo?
Zato što su to obični tupavi poslušnici koje je iznenadila ta tačka dnevnog reda, i nisu smjeli dići ruku za to jer ne znaju da im nisu šefovi mislili to koristiti za političku trgovinu
Fino napisi kojim nasim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al cuj glasali i rekli necemo mi ovo ...
Jel zna neko gde onlline mogu da prijavim pedofile? Nasao sam potencijalne presrupnike, javno pisu devojcicama mladjim od 14g a niko nista po tom pitanju ne redi!!!!! Iz srbije i rs.
Ako pise nekoj djevojcici is tvoje porodice, znas sta ti je ciniti. Nece ti tu niko pomoci, osim vaspitne doticnom. Moj drug je tako morao odrzati lekciju jednom, pridruzila se dva druga, "vaspitali" ga i nikad se vise nije ni javio ni pojavio.
Ovo nece biti samo za djecu, vec I za prirodne nepogode ili katastrofa... a u najgorem slučaju, bilo kakva opasnosti za gradjane. Razmišljam jeli ovo Dodik se sprema... znas ono, opca mobilizacija... da Bog sacuva!
dajte imena delegata koji su bili protiv neka ostane zapisano i kada im neko progugla ime da vidi kakvi su ljigavci
Zna li neko da li je u poslednjih 20 godina na teritoriji BiH i jedno dijete nestalo kao posljedica otmice i sl. ? Ja koliko znam, nije ni jedno, osim nestanaka kada sama ode od kuce i kada se roditelji nesta prepucavaju pa povedu dijete sa sobom
Koja je svrha tvog komentara ?
@artemis Pa svrha je ta da mi imamo precih stvari za usvajanje nego da usvajamo neke zakone koji sluze za dogadjaje koji se kod nas nisu nikad dogodila
Šta bi sa onom stranom dtžavljankom što je neki dan nestala u Zagrebu, ništa više niko ne spominje,.., a šta košta našu vlast da ovaj sistem uvedu, mada ove, tinejdžere nestanu na par dana pa, se pronađu, pobjegnu, udaju se, pa više dođe neozbiljna priča zbog njih.
Treba ovo uvesti ali zapravo je i potreba za uvodjenjem NENO alarma pokazatelj u kakvo bolesno drustvo se pretvaramo. Sve je to zapravo stiglo iz Amerike, kao i potreba da policajac bude u skoli itd
Mi smo bolesno drustvo i bez te iste "AmeriKe" ili EU. Amerika ti je malo poveci pojam.
Da li ste se se zapitali za kakve kljusine glasaju gradjani BiH. Neka nam je Bog na pomoći.
Taj alarm države poput Južne Koreje i Japana imaju za cijelu državu i za sve nestanke. Dobiješ sistemsko upozorenje na mobitelu sa opisom osobe i lokacijom gdje je zadnji put viđena.
imaju i kose oći tamo.treba i to preuzeti od njih