Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grigorija za ministra odbrane! I eto rata za 24 sata... :-)
ako bude rata dosta nas bosanaca ovoga puta idemo sa srbima rame uz rame jer od zlatnih kašika nema haman ništa
Pa i bili ste uz njih.
Raelac, de matere ti ako tako mislis a nazalost ima jos takvih ko tebe imajte makar muda ako dodjedo toga da se jasno i glasno opredjelite. Ima nas drugih kojima to nikada nebi palo napamet i u tom slucaju vama prvima slijedi metak u celo po principu - kad se krene u boj prvo se ciste vlastiti redovi, tako su siptari radili. Onaj "masakr" u Racku sto je povod da NATO pocne bombardovati Srbiju nisu pocinili srbi, znam iz povjerljivi izvora, to su UCK potamamili jednu cijelu porodicu (47) jer su sardajivali sa cetnicima i da pokazu svim siptarima kako se prolazi kad se suradjuje sa dusmanom. TAko su i nasi trebali sa Avdicem i njegovom porodicom pa bi ja vidio dali bi jedan pozelio "autonomiju".
Kako bi to izgledalo u BiH ?
Potpuna popunjenost jedinica. Europo ! Gledaj i uci !
Vjerojatno ni visak takovo postavljanje u vojsci. Ali mala je veza vjere i vojske ,osim u ekstremnim situacijama ,kad vjera pravi vosku!
Tko ima potrebe za vjerskim radnjama ,eto mu !
Veliki pomak ne samo za Srbiju... I zemlje regiona bi trebalo da se ugledaju
?????koja je ovo patkaaaaaaa, pa koga to lazu?????? pa nijedan cetnik krenuo na ratiste da ih popovi nisu blagoslovili, pogledajte snimke crveni beretki (scorpiona) kad su se pripremali na pokolj u Srebrenicu, a svi su znali kuda i zasto idu, pa oni u crnini sto ih blagoslove, jesuli to bili neki glumci ili svrake, meni izgledaju ko pravoslavni popovi. Pravoslavna crkva je uz svaki pokolj nad muslimane prvi dali moralno podrsku cetnickom pokretu a uvjek prvi se odricali ikakve odgovornoscu nakon pocinjeni djela. Ovo su bajke se djecu pa nek seru koliko hoce, jedina razlika sada je da ce biti zvanicni predstvnici unutar vojni snaga, a sta mislite sta ce biti uloga tih ako opet dodje do konflikta, da nece slucajno savjetovati vojnicima da budu "dobri pravoslavci hriscani" i da se ponasaju onako kako vjerski i dunjalucki zakoni prepisuju???
al kazu imam im Zukorlic haha :)
znaci i oni su kapitulirali,i sve ce im biti kako kazu ovi kapitalisticki okupatori
Srbija se demokratizira!?
Ko tebe bespilotnom letjelicom, ti njega popom/imamom/kapelanom.
Sad ce jos pocet gradit vojne crkve i dzamije u kasarnama.
@commi.original, opet ti ccccc
...al' ste se usrećili...
vjeruj mi dobra je ovo stvar u bilo kojoj vosjci, dobri vjerski govornici najbolje dizu moral vojnicima...
U svakoj vojsci je neophodno da postoji sloboda veroispovesti. Drago mi je sto je Srbija, prva od zemlja Balkana, to uvela.