Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Jovica Stanisic i Aca Vasiljevic na slobodi ,brane se sa slobode kada je Cosic na slobodi,Mira Markovic ,Momir Bulatovic,Milo djukanovic,Mirko Jovic,Ivica Dacic,Ljuba Tadic,Voja Kalasnjikov,Vuk Draskovic,Tomislav Nikolic a Zoran Djindjic je isto pucao na Sarajevo pa poslije bio demokrata navodno...I oni silni Generali i Pukovnici sto ne bi bio i Seselj...sada je jedino Seselj kriv, za sve je zlocine kriv ,a svi ostali uzivaju nema smisla...onaj pobio hiljade i ni deset godina pa kakav je to sud.Seselj je samo lajao i do 1994 nije bio ozbiljan politicar niko ga nije uzimao za ozbiljno,a do tada su se desili mnogi zlocini moze se reci osim Srebrenice glavni zlocini.zasto samo Seselj u Hagu koji vise od 13 godina nece ni biti osudjen.Nije imao komandnu odgovornost niti je imao do 1997 neku vazniju politicku funkciju u Srbiji.Zato milije bi mi bilo Cosica da vidim u Hagu ili oca Tadicevog Ljubu ili Kostunicu potpiisnike Sanu-a nego Seselja...
RTS je prenosio sudjenu navedenom. Dok npr. generalima u HRT nije prenosio. Tako je bilo i sa S.M a sada i sa doktor dabicem.
OJ SESELJU LJUBIM TE U CELO JER TI NOSIS CETNICKO ODELO