Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 teza slučaja na 3 miliona vakcina. bilo bi vise da su se pili vitamini
U Srbiji sam dobila Pfizer vakcinu i revakcinisana sam bez ikakvih neželjenih reakcija, osim bola u ruci koji je prošao za 2 dana. Velika pohvala za Srbiju kako je sve organizovala, kao i za osoblje koje je izuzetno ljubazno i profesionalno.
Stranka te prati :)
Super je da se experiment pokazao u prvim mjesecima sigurnim. Bravo.
A sta ce biti nakon 5 godina? Procitajte malo o vakcinama protiv Hepatitisa B kad su tek dosle...
Sve ove vakcine nisu istrazene dovoljno i ne zna se kakvw bi mogle imati dugorocne posljedice. Pogotovo Pfizer i Moderna vakcine koje uticu na ljudski genom. Ne zna se kako ce uticati na druge bolesti, plodnost, razvoj buducih generacija.
lupas
svako je sam kriv ... neka sebi hrdaju po 100 vakcina ...bitno je da mene ne tjeraju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Tuzli ogroman broj nezeljenih reakcija nakon druge doze Pfizer vakcine. Cak 25%.
A dugoročno srčane bolesti, tromboze, plodnost itd.? "nije boljelo" ili "evo sedmica nemam nus pojava, živ sam".... dokazano najveci IQ
SRBIA SRBIA SRBIA!!!
meni su xanimljivii ovi sto veruiu u ove podatke
haiiimoooo
Ja sam primio Sinopharm.
Jel se na to računaju i ovi iz Bosne
Sekšeli vakcinisali sve stanovnike i gle čuda,sada imaju najviše oboljelih od korone. Hajd sad ti budi pametan. Nisam protiv vakcineać ali ne vjerujem u njen efekat onako kako se to predstavlja
Podaci iz Srbije su uvijek veoma upitni i moraju se uzeti sa velikom rezervom.
Ja sam primio Fajzer,malo me samo bolilo rame,nista strasno.
sad za sad ... vrijeme ce pokazati