Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je vidis....kako je sebe unakazila...PVC...rekonstrukcijom lica... bar ti bude jasno sta je moguce da te slijedi.. Otiso je ovaj svijet u khurach.
Ovako je u Maglaju lik umalo ostao bez one stvari. Vezivao flase za njega
u njhe je vako lhice glanc od litara...i tara.....sphermathozidha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je kada inspekcija, komora i ostali ne radi svoj posao
To je kad narod vjeruje "nadriljekarima" umjesto medicini i farmaciji (farmakomafiji kako je isti ti vole nazvati). Tako se liječe bijelim lukom i rakijom od korone, pa onda pravac respiratori.
Moze jedino kod nas na Balkanu jer se neprovjeravaju ni diplome niti ista ,svatko moze da kaze ja sam ljekar i da otvori salon
Usta ko guzica u babuna
katastrofa, a vala i taj remont sto zene rade nije normalan.
@NightBird pa kako nece podrzavati, kad su glupe osobe, a za drugu stranu price nek se pobrine zakon, sta bi sad trebali plakati zbog necije naivnosti, zbog necije zelje za estetskim zahvatom po radi ustede novca cega vec, necemo jbga, sta ocekujes nije mi jasno, empatije....
Šta uradi brazilska oklagija....
Umjesto ti lasera sto bi reko onaj lik: Trci hicka ti materina hahahahah. Uzmi motiku u ruke i sigurno mrsas.
Nije ona jedina. Ima kozmetickih salona koliko hoces koji se bave nadrilijekaratvom. Konkretno u Tuzli i Zivinicama ima kozmetickih salona i salona za masazu koji se protuzakonito bave pruzanjem ljekarskih usluga tj bave se nadriljekarstvom. Mene vise zaprepastava veliki broj ovaca koji im idu pod noz, iglu, ruke...
hajde ba bitno je da je ona u fulu ccc
Gore su ove sto idu da uklone ono sto im je priroda dala. Sve neke bimbače.
Ahhahahahaa kraljica bgm
Čime ova skida strije? Špahtlom?
kutnom brusilicom
pa i u Sarajevu u svakom naselju imas barem dvije-tri sarlatanke koje uzimaju pare na instagramusama i wannabe influenserkama kojima je smisao zivota napraviti selfie sa lastinim repom na celu i gletovanom facom, u argeliniju i sl.
Moze im se
moze, misionarski ili doggy...😁
sigurno je bila jako jeftina ponuda.... zna se tko kupuje jeftino kupuje dva puta
Bas naprotiv, kod nje sve po nekoliko milja eura. Ja se ibretila na instagramu. 😁
@RisbO nije uopće bila jeftina, naprotiv, ali fol je da se kod nje mogao npr preoblikovati nos ili podici donji i gornji kapci bez operacije, konaca, anestezija... i zato su cure hrlile. A predstavljala se kao ljekar, imala odličnu IG stranicu, reklamirali su je poznati, lako se bilo prevariti.
Ovo se desava ljudima koji umjesto da idu kod doktora, idu kod lokalnih cudotvoraca koji se igraju sa laserima, skalpelima, carobnom vodom, cudotvornom kremom, itd.
Klijenticama ove majmunice bizarnog izgleda je ona sinonim za ljepotu.. turbo folk estetika, nek se vidi da se ima za korekcije... Idoli su grand neobrazovane i polupismene pjevacice lisene i minimuma kulture, stila i ukusa kako u odijevanju tako u ponasanju. Zna se kome se obraca u zelji za estetskim korekcijama i ko to treba obavljati. Ali ne, daj da prodjem jeftinije ali da se vidi da sam "skupa i napucana" 🤮