Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni top Cipi Ripi bio i ostao nije mi jasno sto ga povukose iz BiH prije ovoga...bolji od raznih Lina sa 3% ljesnkaka ma bolji i od Nuttele sa onim posebnom smekom od ljesnjaka (mozda je i guma) ali je meni i dalje bio top...
U BiH pacovi redovno plivaju u pivu, mlijeku i sl i nikada se ništa ne povuče. Samo se pacov povuče za rep, izbaci i zaprijeti radnicima!! ;)
koji stilom... leđno, prsno :) vjerujem da to nisi napamet napisao, a i zašto bi.
Ja se u BiH što se tiće hrane osjćam sigurno, jer naše inspekcije u oblasti prehrambene industrije i uvoza sa svojim super modernim laboratorijama su garancija da nam niko ne može podvaliti ni GMO, ni nekakvo prepesticidirano voće i povrće ili meso nakljukano antibioticima. Šaroviću hvala ti.
ne kupujem ništa proizvedeno u đikanistanu
Dobih ja po glavi jednom u osnovnoj od nastavnika radi ove vjeverice. Ja vrisn'o "Cipiripi!!!", kad me nastavnik lupi po glavi i kaze "Prestani s' tim vise Cikiriki!!!"
Smazo bi ga ko siroce napolitanku
Samo linoladu ili bilo sto iz Podravke i nema brige
svasta, pa kao da dosad nismo jeli i gore stvari..zdrava je guma, guma ti glavu cuva
Sirotinjska hrana
Cipiripi koji sam jela kao dete i ovaj sad nisu ni slični. Onaj nekadašnji sam upamtila kao najbolji na svetu. Ovaj Nestleov je presladak i bezukusan.
Moraju zadovoljiti svakakve zahtjeve, znaju i oni da je stari bolji
https://www.youtube.com/watch?v=JWorYHJiWnQ&index=3&list=RDG36Y2uAFTQw
nije upao komad gume nego dodaju gumu da nam djeca budu zdravija
Mogli su ga žvakati umjesto da mažu.
Eurokrem i zvaka, u jednom proizvodu:-) sta fali:-)
Kako se zove mužjak vjeverice? - Cipiripi. Eh, stari fazon iz starih boljih vremena...