Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vijest je samo naizgled dobra, tu nigdje nema realnog sektora, samo uhljebi i budžetlije. Na osnovu tih povećanja povećava se i penzioni fonda, tako da će i oni nešto mrvica dobiti.
@BhKaucossi što se Srbije tiče ja neću ništa, neka rade šta hoće u svojoj državi, moje mišljenje je općenito i uvijek na strani proizvođača i stvaralaca viška vrijednosti.
Srbija i Hrvatska polako koracaju naprijed, samo mi stagniramo...
jesi ti mozda isao u srbiju skoro, preporucujem put na lozinicu-ruma prema beogradu, a mozes i preko sabca pa da vidis bijede i sirotinje isto ko ovamo kad krenes od bileca-gacko-nevesinje dio, samo fali kusturica da film snimi, a da zaboravio sam nema avde da napise pricu bas steta odlicna je ideja bila.
@Istinereporter ne lupetam nego istinu kazem, bio sam zbunjen da u drzavi u kojoj nije bilo rata su onako lose ceste, kuce i sela u svakom smislu. sva auta su stara, stojadin, yugo i pokoji golf, na kucama fasade otpale oko prozora a ograde slomljene ili zahrđale.krovovi potonuli a prilazi kucama nikakvi. ako to nije pokazatelj blagostanja onda ne znam sta je po tebi. sve ziva bijeda i sirotinja naokolo. zamisli samo da je bilo rata ne bi se oporavili do 2050 godine
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uzeo im 20%, a vratio 5. Kakav lopov.
Samo se kod nas ništa ne mjenja
Mijenja jasta, sve veci redovi pred stranim ambasadama
aleluja
Ne mogu zapeti s nama 50 dinara je 1 kerma..
60 danas ;)
Zato Srbija ima centalnu banku koja nesto vredi dok je bosanska marka vezana za euro ko pupcana vrpca
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I kod nas su povećane....AKCIZE i NAMETI, made in Penis Pizdić i El-Meddin Konakčija Abdullah SDA DO GROBA, ali Muhameda Filipovića
@HappyHour Sad si nahebo dobićeš milion minusa ako se @SinBosne7 neslaže
Idemooo masti oci