Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti je balkanska sila. U svemu prva:)
aaahihihihihhihihihihihii...ipak nisu najbolji u ragionu :))) http://www.vecernji.hr/hrvatska/superbakterije-harajuu-bolnicama-se-zarazilo-17-tisuca-pacijenata-538498
Vala kod njih ti viriusi prvi stizu. imali su kravlje ludilo i pticiju gripu.... sada ce jos nesto izmisliti.
genocidaska bakterija
Pa gdje je ako nece u ''nebeskoj'' Srbiji...
http://www.vecernji.hr/hrvatska/superbakterije-harajuu-bolnicama-se-zarazilo-17-tisuca-pacijenata-538498
Nebeska bakterija napada nebeski narod:)
http://www.vecernji.hr/hrvatska/superbakterije-harajuu-bolnicama-se-zarazilo-17-tisuca-pacijenata-538498
Izasao Haso na ispit na medicinskom fakultetu i postavi mu profesor pitanje: -"Kolega da li vi meni mozete odgovoriti na pitanje: STA JE TO BAKTERIJA?" Haso razmislja koju sekundu i onda kaze profesoru: -"Tacno objasnjenje na latinskom ti ne znam- ali na bosanskom znam." Profesor ce na to: -"Pa dobro- hajde objasni ti meni na bosanskom, samo da je tacno." I odgovori Haso ovako: -"Bakterija je sejtan baja, koja zivi u havi i kad udje u insana i ufati fursata, ne odes li hecimu za heftu dana- ne gine ti dzenaza."
nikad nista dobro iz serbistana cetalji, bolestine, turbo folk i ostale gluposti
ti se krajisnik cuvaj da ti ta bolestina ne predje iz hrvatske jer je tamo ima jos i vise :))))
Taaaće NDM-1 :)
Uh nije dobro pa to je u komsiluku...
u svim bolnicama na svijetu je ova bakterija...samo se negdje pise o tom a velika vecina zemalja to zataskava...srbi su takvi...da im zasijes usta oni bi progovorili na guzicu :)))))
u prdezu moze se nesto pametnije cuti nego od vlaha :)
Kada se ne peru...
Bravo za najdebilniji komentar ikad.