Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipat je srce Srbije😂
Muslimanima u gradu Sarajevu predlazem da pogledaju oko sebe i do sebe i ako mogu neka shvate sta uradise od najljepseg grada na jugoistoku evrope..Onda se zapitajte dragi moji jel do Srba koji dok su bili u Sa. stvorili mnogo pozitivnih gradskih prica ili ovaj sad merak koji sad grad Sa. ima..zapitajte se hadjije ;)
to mislim za ovo kada kazu Srbi "zarazni,prljavi" ili sta vec niste u stanju napisati,a malo da pogledate sta napraviste od lijepog i cistog grada i da ste malo normalni i da niste sazvakani propagandom rasplakili bi se u svjesnoj realnosti. :(
Izumrijece najzapadniji dio turskog naroda..
sad ce reci da je to dokaz da je nebeskog naroda bilo i na Nilu hahaha
To je tek pocetak
Ubo komarac Vucica u usnice, pa mu prigodno otekle!
Srbija do hEgipta! Zapadni Nil srce juzne Morave!