Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce i nasi iskopirat Prosli izbori
Uvesce Mile Vandredno namah
Ako naši iskopiraju isto, uvedu lockdown, slijedi nam krah ekonomije koja neće preživjeti ni do Januara, ekonomi širom države se javljaju i "plaču" doslovno da se vlast probudi i počne riješavati ekonomske probleme. Novo zaduženje od 1.4 milijarde maraka je preko 60% BDP-a u ovoj situaciji, to nas vodi u ekonomski krah. Ne smiju, vjerujte mi da ne smiju.
znaci od utorka-srijede i kod nas isto...
Bravo! Nadam se ovome i kod nas, jer drugacije nema kraja pandemiji! ;)
PI ZDO USTI
70 posto parova u srbiji su swingeri razmjenjuju partnere to je istrazivano i anketirano prosle godine gledao sam to na happy tv
@Balega ako je bilo na happy tv onda je 100% istina provjereno isto ko na rtrs, najpouzdanija i najrealnije tv stanica na balkanu i šire
Kad je opasno svima, kad Indijanci napadnu ( bio je genocid nad njima ) , serif da koltove i zatvorenicima. U opstoj opasnosti svi su isti. Neki bi da korona mjere namecu ljudima koji ce tesko do hljeba i doktora, koji bus i tramvaj ne mogu zamijeniti svojim kolima ili taksijem....Malodusno je, uskogrudno, sebicno i pokvareno zagovarati mjere koje ne remete tvoje egzistencije.
Znaci ne zatvara se sve!!
Protivnici totalnog zatvaranja se etiketiraju kao glupani koji slijede teorije zavjera, koji nemaju nikog u porodici za cije zdravlje strahuju, kao poslodavci koji "preko leseva" zele pravo na rad i kao osobe bez trunke medicinske naobrazbe. Onaj kome ide plata, ko ima odobrenje za izlazak pod sunce, je medicinski prosvijetljen. lako je lokdaunovati tudjoj kozi!
Hoće Brnabićka da ima više vremena da se taslači sa onom svojom plavušom
Oni koji se protive strozijim mjerama ( zabrana kretanja, javnog prevoza, pol.sat...) su medijski etiketirani kao negativci kojima -medicina nije na prvom mjestu. Medicina nije na prvom mjestu ni onima koji podrzavaju mjere. Svako o mjerama gradi stav na osnovu toga -koliko njega licno mjere ugrozavaju ili ne, a samo se protivnici suludih mjera tretiraju kao negativci!
Fasizam nikad jaci u svijetu.
Pa ja oni će kopirati srbe, umjesto Hrvate
Sad blaze mjere, sutra mozda strozije. Neko ne podrzava neko podrzava mjere. Veliki pritisak prave novinari. "Zasto nije ranije, sta se cekalo?" Nestrucni i poglupi novinari ( cast kvalittetnim ) podbadaju vlast svojim glupim pitanjima.
Sad ce nasi Copy, paste od utorka...
Ako bude kod nas,neće valjat,ja sam koni dolazio kasno.
sve nas zatvoriti poslije pobjede SDA,stariji glasači SDA vječno će vas zatvoriti