Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Braćo" Srbi, sve je ovo zavjera protiv vas. Masoni, kamioni, BilGejtc, čipovanje, 5g i ostala sranja. Nevjerovatno je toliko se u srbiji razvija teorija zavjere. Ali haman, u tom su filmu od kako ih je Slobo i SPC čipovala.
Poljubci smrti...
@AldoRaine Bravo, u Srbiji to traje od Slobe. I tad su za sve ratove u Jugoslaviji bili krivi masoni, vatikan, Jevreji, Kominterna, CIA, islamske države, svetski moćnici i ko-sve-ne, a malo kasnije su u priču uskočili Soroš, Bil Gejc, globalisti, duboka država... Zato se trumpizam poznat kao "Adio pamet - živjela laž" tako lepo raširio po Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaki dan NAJAVLJENE NOVE MERE a oni svaki dan umiru ko na Kosovom polju
Hajte jos malo kod vladike i na kasikicu, na ozdravjenje
@Ludak01 Omiljeni film u SPC-u: "Kiss Me Deadly"
Zasto nidje nema broj aktivnih slucajeva u Srbiji, ima ih sigurno 100k aktivnih bogte
TUŽNA VIJEST. PRESELIO SE . BAKIR I SEBIJA IZMETBEGOVIĆ. ĐENAZA ĆE BITI NA GROBLJU. RAD DEPONIJA Smeća.
a kad su bili izbori u srbiji korona nije postojala..
Nedajte se komsijeeee
Al jest ga Maradona zabio 1986 u Meksiku ...
@TangoBezMaske Prevare??? A sta ocekivati od nekoga ko mijesa JEL I JER, vec da "znanje" uzima sa yo.utube i kanala koji sire nekakve zav.jere. Pismen covjek to sebi ne dozvoljava. "JER" tako?
Ne postoji korona virus, postoji korona obmana covjeca stva!!
Zatvorite granice sa BiH....Podhitno.
U Kini se jede sve osim metala pa i sismisi. Ima zemalja di se jedu i psi i pacovi, macke, zmije, krokodili...Potura se da je prvi kovidas sa sismis pijace, a nalazi pokazuju da je -pips bio i prije te pijace. -Zivotinjski virus bi pasazirao (slabio), priroda ima svoj tok, a prica o sismisu je prevara. Nazalost, nismo ovlasteni za istragu i pretres laboratorija.
Ne negiram kovid. Objavljuj broj umrlih od ostalih uzroka. Objavi broj atipicnih upala pluca u zadnje 3 godine. Gdje je izvjestaj o bolnickoj infekciji pluca? Pojasni na TV, kako se -pisu zrtve od posljedica gripe a kako od kovida. Daj analizu o ventilatoru kao uzroku plucne smrti. Ne negiram kovid. Javnost ima pravo na podatke!
Pomiluj ljudino
brojevi su isti kao kod nas 35% testiranih su pozitivnih. kod nas je smrtnost i nesto veca. da kpd nas opale 15k testova bilo bi 6k pozitivnih.
Je li brišete ove mrtve iz evidencije glasačkog tijela
Jel ostala još koja kašika za polizati? Pitam za Špirića.
PUTA TRI