Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažu danas testirano 4 miliona osoba 😂😂
Ova mlada sa slike zdrava k‘o dren!
Opet ova muzara na slici😂
Koga boli patka za njima i njihovim oboljelima !? Poslali smo im medicinare i federacije kad im je gorilo, ni hvala nisu rekli.
@SozeKeyser Zahvalili su se Pazarci više puta na pomoći desetak ljekara i medicinara koji su došli iz Bosne . Za tvoju informaciju u Zdravstvenom sistemu Srbije radi 33000 ljekara i preko 57 000 ostalog medicinskog i nemedicinskog osoblja, tako da ne praviš famu oko toga !
@SozeKeyser jesu itekako, nisi u toku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ocam sise dojkio bi nju brat nez obzira na vjeru i naciju,a dao bi i njoj da dojki.
Pa ovi nisu normalni sa ovom slikom
@mema Ahahah opet onaj novinar perverznjak na djelu sto pod izgovorom fotografiranja naroda za dovrsavanje clanka svrsava na slike mladih cura.
@mema to ti je normalno u Srbiji. Ništa posebno :D
Al se ove pravoslavkinje oblace provokativno, nije ni cudo sto genocidasi siluju zene i djecu, kad samo gledaju golotinju u porodici.
Dobra ova,avion
@bracabrucabradabruda genocidasi bludnici
@PROBLEM99 Prvo ova slika nije iz srbije vec iz internet arhive pogledaj na kapiji sta pise, a drugo prosetaj malo sarajevom pa pogledaj kako se pristojno tvoje bosnjakinje oblace jebu se za mobilnu dopunu