Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasizam!! Vidjecemo sta ce biti na kraju godine kada se zbroje mrtvi.. Da li ce biti bitne razlike u usporedbi sa proslom godinom?
eto ti ćeš vidjeti, ne mlati gluposti!
Mi na 200 zarazenih imamo 50 mrtvih
@82blade Naravno da imamo. Umre ti neko iz familije nevezano za Covid, odmah ti ponude da potpišeš da je umro od Covid-a i plate ti dženazu/sahranu.
mogli su vala navuć i taj 1 još
njima svaki petak nove mjere
8000 Smrdhonja zaraženo u jednom danu!
Nije ni kod nas bolje. Pola od broja testiranih je zarazeno. da se testira ovoliko znao bi se tacan broj. Ljudi koji su u mogucnosti testiraju se privatno,ovi koji nisu sami se lijece.
Vladike.