Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve bolnice FBiH i RS mogu samo da sanjaju
😁😂😂 Opet 20000 testiranih. Jbt ovi lažu na vagone.... Ispade da ih je više nego Kineza...
@jose2005 Svako dobija rezultat u roku od 24 sata. Jbg to što Bosna nije sposobna respiratore da kupi a ne testove je vaš problem. Ubi vas ljubomora, nije zdravo to...
HAHAHAHAHA
Oj Boze dragi pomozi da predjemo vise ovaj virus,a vidite da smo ziveli moralno svi na planeti zakon o zabrani abortusa,zabraniti diskoteke,drogu i konzumaciju alkohola na min i naravno molitva-klanjane Bogu odnosi se i na hriscane i muslimane u Bogu nam je spasenje ne u vakcini!!
Peri su.ak vodom a ne novinama braleeeeeeee
zahuktava se situacija