Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Neuma će se pridružiti perjanica bh mornarice, nosač aviona Šefik Dzaferovic
Hahahahahhah
Ne valja ovo nikako. Nesto mi nakav grc u zelucu majku mu...
Možda planiraju neke nove sukobe,a Američka mornarica ono kao došla 'nako.
Ako je ovo vijest: https://www.klix.ba/vijesti/regija/rezultat-berlinskog-procesa-omoguceno-da-se-gradjani-u-regionu-krecu-samo-sa-licnim-kartama/221103074 koja se stavila u regiju onda ne moze nikako da ova vijest pod koju komentiram isto bude u regiji nego svijetu. Za BiH Hrvatska nije regija nego Eu tj. svijet. Sto se prije otrijeznite bit ce bolje. A kada se vec prati tko upovljava u Jadran, valjda se treba prenijeti da su tu i Britanci i Francuzi. I ne brinite, ovo je samo vjezba.
na nuklearni pogon??? gdje ce ispustati otpad?
prikljuce se iz neuma nosac prstenca HB00 covic
Hahaha... uzpovci se digli u komentarima kontaju ovo neka podrska, a ono brod uplovio da mornari izađu na shore leave da napune jeftine dalmatinke... hhahaha
Dalmatinke nikako nisu jeftine, ali tipovi s takvim namjerama jesu, a vjerojatno i oni koji tako pričaju.
Nekad sam iskreno ponosan sto imam Americko drzavljanstvo. Znam ima svakakve mrake tamo ali je lijepo vidjeti kada se postuje drzava zakon institucija. Mozemo svasta misliti o njihovoj politici ali vecina amerikanaca su dobri ljudi spremni pomoci samo se treba uklopiti u taj sistem i drustvo
@Pimpek i ja sam ponosan što ti imaš to državljanstvo i puna država kvislinga barem uzmi tuđe državljanstvo.
Naglasak na ogromno, teško, neprihvatljivo "samo". Samo da oružje nije legalno, samo da droge nisu legalne, samo da nema toliko prosvjeda svaki dan, samo da nema toliko "rodova", samo da nije takva utrka za novcem... kad se zbroji, previše je to "samo" nezdravo, a znaju to i sami Amerikanci. Možda je zabavna činjenica imati američko državljanstvo, ali meni je veći ponos imati državljanstvo jedne druge države s drugog kontinenta koja ima zdravije društvo i bolje zakone.
Ovaj sada ide pravac Neum. Molim croate da podignu sidro
Šta na ovo kaže🐗
Muslimanske ekstremiste koji se protive politici SAD-a i saveznika, je odavde vrlo lako i sigurno gađati.
odred el mudjahid terapija za vas
Izgleda citav svijet njihov
Je li Vučić digao MIG-ove?
Veći brod nego Hrvatska
Komsicu vidi ko je gazda
Je li vi stvarno mislite da ovoliki brod dolazi radi Komšića i neke male zemljice? Pa pogledajte samo na karti naše rascjepkane zemlje, našu poziciju u Evropi pa usporedite sa drugim evropskim zemljama, i sve je već jasno.
Mora da Milanovic nema vremena da se time ili ih je uslovio IZ.
Vojska Kosova potvrdila da u svom sastavu ima 8 bespilotnih letjelica Bayraktar TB2 ali isključuje mogućnost da su letjelice oborene u Srbiji došle s teritorija Kosova.
Extra stvar za napuhane plasticne udaraljke..zaradit ce sad za zimske jakne,cipele i ako bas budu dobre i za novi Iphone
Nemaš pojma. Split nikad nije bio plastičan grad i takve su stvarno rijetkost, ali baš rijetkost.