Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu kladionice i kafici koji ne placaju poreze nit osiguravaju radnike.
Da se kod nas otvori ne idem! Imam kuci sve sto mi je potrebno! Odem samo u prirodu, ponesem u termos boci caj i kafu, sokove i hranu! Kafici su prevazidjeni!
samo kod nas smecari svi prepametni,ne znam kako samo nismo ispred Njemacke sa ovajo strucnim kadrom na vlasti..mater vam j****
Kad ce pocesti sa radom ambasade i upravne enote, pusti me frizerskih salona
Kod nas će sebi restoran moći priuštiti samo uhljebi, radnička klasa će jesti hljeb od jučer sa svojom porodicom
Da otvore i javne toalete - da slovenački SDA tallibani počnu da rade i uzmu koji evro.
Zgodne cure te čekaju -- Hotsial.Com
Kazu stanje u regionu najlosije u Sloveniji I Srbiji po brojo zarazenih A oni danas otvorili cak i kafice I mjesta masovniji okupljanja .
Mi smo prestigli Sloveniju po broju slucajeva prije 10 dana. o cemu ti?
Clanak pise Slovenija pustila kafice..da rade...sluzbene evidencije na nivou drzava vele da najvise zarazeni ima Jo's u sloveniji I srbiji...I ja ih neporedim snama..bavim se clankom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sad ce Slovenci u svoje vikendice u Hrvatsku... Pola Slovenaca ima kuce po Hrvatskoj i povedu svoje susjede i skoro cijela Slovenija je u Hrvatskoj, jako volim Slovence i Bosnjake!
We all gonna die!
Naravno, ali jednog dana.
Nama restorani trebaju sad vise nego ikad. Nadam se da cu bar jednom iftarit u restoranu.
Radikalni antiteista i njegov evergreen islamofobni fetish. Bode iftar oci? Nek iftari ko gdje hoce, pomiri se sa tim ili pati.