Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo je ovdje navedeno što je rako taj Oliver Antić. ne vidim da je ozbiljnije navedeno išta što hr ili bih traže od srbije, a mislim da ima toga, ehehe...
Ima li BIH ikakve imovine koja treba da se vrati nazad?
Imate u Srbiji, čak ta imovina nije sporna jedino je propala jer nije korišćena ni održavana, problem je jedino što nikako da podnesete zahtev za povraćaj, natrčao sam na članak o tome, nije me zanimao pa ne znam šta je zapelo sa podnošenjem zahteva. Imate i u HR.
"hocu svoj deo,nece da me prevarite"....:)))))
A kad ce te vratite svu imovinu koju ste oduzeli nezakonito Bosnjacima od nastanke Jugoslavije pa na vamo majku vam lopovsku, sva ta evidencija postoji u Beogradu, a ako su unistili tu dokumentaciju postoje originali u Istanbulu. Da negovorimo o svim Slovenskim,Hrvatskim i Srbijanskim preduzecima gdje stu Bosanci radili cijeli zivot do -91 i koji su duzni da im izplacuju adekvatne penzije za radni staz, zasto niko ne gura prava ti gradjana, samo tu se radi o ogromnim izplatama svaki mjesec, a vrijednost otetih nekretnina da ne govorimo. Samo mojoj porodici je oteto preko 150 dunuma zemlje i 400-500 dunuma sume nakon II svjetskog rata be zikakve naknade.
Nisi jedini..