Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cilj broj jedan da je stvarno cilj bi bio već odavno ispunjen. Cilj Amerike je nekoliko slabih država i jedna Velika Albanija. Bush se nada takođe da će mu vratiti sat ali to nije globalni cilj.
Pocelo je pocelo !!!!! Cilj Amerike je da se naprave 2 nove drzave na Balkanu i to: - da se podeli BiH - i da se podeli isto tako Makedonija na makedonski i albanski deo kao sto se vidi iz ovog slucaja
Sta god da je bice rata ponovo na balkanu.
SA-X Sirite dezinformacije!!! Nije Oslobodilacka vojska Kosova (OVK) nego Oslobodilacka nacionalna armija (ONA). To su dvije potpuno razlicite vojske. Prva je djelovala na Kosovu i cilj je bio nezavisnost Kosova i rasformirana je od strane NATO-a, dok je druga djelovala na podrucju Makedonije i cilj ratovanja je bioravnopravnost za albance. Eto, to je ukratko i nemojte tako vam novinarske pismenosti siriti neistine.