Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo \"Turska(100%) + Bosna(24%) + Kosovo(90%) + Albanija(100%) = Otomansko carstvo\" Ne moze to tako, mi Kurdi necemo s nasim neprijateljima Turcima, a nas je bar 17%. Kad tad odvojicemo se od Turske, jer ako moze Kosovo, sto ne bi mogli i mi?
ako svi albanci imaju SCG pasos, a zele sada da uzmu novi Srpski pasos, to znaci onda da su svi oni stanovnici i gradjani Srbije, i s toga, ne zavisno Kosovo ne moze da obitava ni u domenu teorije, ako razumes sta hocu da kazem... ne mozes da trazis od MZ da te od neke drzave zastiti, pa da ti potom da ne zavisnost, a da nakon toga trazis dokumente te iste drzave... to nema veze s pamecu
Skoro svi Kosovari, tj državljani Republike Kosovo imaju rodbinu po susjednoj im državici Srbiji (posebno u Beogradu, Nišu, Bujanovcu i još nekim gradovima, a da ne spominjemo njihove rodbinske veze sa Albancima iz Makedonije (npr, u Ulcinju i Tetovu živi preko 90% Albanaca). Albanci su složan i sposoban narod kojima ne predstavlja problem \"izganjati\" pasoše susjednih država, posebno srbijanski pasoš, jer je jednom Albancu iz Republike Kosovo dovoljno da se PRIJAVI na adresi svoga rođaka u npr Bujanovcu ili Beogradu i promjeni stari SCG pasoš koji već posjeduju mislim skoro svi Kosovari. Ovaj protest je više političke prirode, jer 100% će Albanci dobiti srbijanski pasoš, a pravoslavni Bosanci veoma teško će doći do srbijanskog pasoša.
A Bosnohercegovci slusaju bijednog izdajicu Tihica sta ce im rec radit!U Subotu svi su gradjani trebali spontano otic ispred EU-a institucija u Sarajevu i pokazat koliko su razocarani da su stavljeni u GETO!probudti ce se Bosnjo kad mu nacista srbin pocne opet svirat bombama po Sarjevu i cijeloj BiH-i!
Kosovski Albanci trebaju se najprije civilizovati tj. da iz 18. konačno pređu u 21. vijek. To je ipak dugotrajan proces i ne može preko noći. Ako je ostatak Srbije čekao 20 godina za ukidanje viza oni će čekati najmanje duplo.
HIMNA NA REPUBLJIK OF KOSOVA Roka mandoljina ja sam iz Pristina vozim ljimuzina dize se prasina Vaj, vaj vaj pare babo daj da ugradim pljina moja ljimuzina. Roka mandoljina roka saksofon roka mjesaljica sto mjesa beton. Vaj, vaj vaj sikiru mi daj da U BI I J E M zena i matera njena
Priznavanje Kosova kao nezavisne drzave je upravo ovo sto se desava , jedsnostavno da imaju kontrolu nad njima. To sam jednom citao dobar clanak u Guardian newpaper; engleske novine o priznavanju Kosova.
sta bi oni sad u EU, smijesni su! pa ko ce bolan njih bilo gdje, da bog sacuva! ko fol oni z.rtve nekake, kad su kupovali tu republiku sto vec ne dodadose malo jos para za te vize :))))
kosovari imaju srpske pasoše isto kao i sandžaklije, zar ima struje u gluhoj bukovici
Turska(100%) + Bosna(24%) + Kosovo(90%) + Albanija(100%) = Otomansko carstvo Braco, ujedinimo se u novu velesilu na politickoj karti EvroAzije.
Mi u Gluhoj Bukovici najblizi smo zivotnim obicajima nase brace Albanaca. Zalosno je da nas ne slijede Bosnjaci iz velikih gradova.
Jesi ti siguran u to sto si napisao? Da ti ipak malo bolje razmislis????
Ne mozemo u Evropa bez viza, alji zato mozemo sljobodno nasoj braci u Bosnjakistan heljikopterima i baljonjima. I oni su ko i mi u geto. Kosovo republjik!
kad vidim sliku i sjetim se kaki su siptari malo se utjesim da mi bosnjaki nismo najzaostaliji u Evropi.
Na sta smo spali. Cak se i Sandzaklije i makedonski Albanci mogu slobodno kretati Evropom. Samo SDA!!!