Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ce vrlo brzo u EU, osnovni razlog treba je staviti pod kontrolu jer je sklona izazivanju sukoba kako je neki dan i sam general Nato-a izjavio.
srbija nikad nece u eu...kao ni jedna zemlja koja ima vise od 10% muslimana....
@fantom slobode moze biti clanica samo ako to narod odluci i nikako drugacije s obzirom da su to pokusali da urade kada je tadasnji DOS bio na vlasti pa nisu uspeli jer je jedna partija tada u koaliciji rekla da od toga nema nista i da je Srbija vojno neutralna.Proturala se prica da je taj isti savez da je prihvaceno trazio jedan aerodrom u Srbiji za njihove potrebe kao i kontrolu svih objekata i vazdusnog prostora.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosao Cigo kod boga da se zali: - "Boze, daj mi da budem neko drugi, dojadio mi ciganski zivot." - "Budi Slovenac", rece bog. - "Nemoj njih, oni su skrta nacija." - "Budi Crnogorac", rece bog. - "Nemoj njih, oni su lijena nacija." - "Budi Albanac", rece bog. - "Nemoj njih, ja ne volim marmeladu, kakav cu ja onda biti Albanac." - "Budi Srbin", rece bog. - "E, boze, sto dva puta Cigan."
@zlatniescajg nek se poturci
@zgrozdic ne može 2x
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo bolje upakovana prevara!
Ovo je razlog zasto su vucic i kolinda zadnjih mjeseci agresivno probali da slome bakira. Covic i dodik su dobili odrijesene ruke iz zg i bg da torpediraju sve bh institucije, granicu, ekonomiju, bosnjake. Sada je jasno zasto se komsic kandidira i zasto cak „brani“ izetbegovica.
Kada krene srbija jace prema eu onda se karte vise nemijenjaju. Pristup u nato nije potreban i nije prepostavka
Kada krene srbija jace prema eu onda se karte vise nemijenjaju. Pristup u nato nije potreban i nije prepostavka
Ђинђића је рокнуо Запад,јер је направио фрку око Косова и алудирао да би у случају проглашења независности и Српска требало да постане независна држава.Срби имају х адута у рукаву,али и основни хендикеп:снисходљиве и непособне политичаре.
Влacт y Cp6ији je идиотска.3a cвe пpeгoвope o Кocoвy тpe6a да укључе статус Српске.Молим лијепо,оћете амин Србије за независно Косово? Ок, онда дати независност Српској+4 српске општине у педерацији уз све гаранције безбједности.Али србијанцима су сународници задња рупа на свирали.
Od kad su to vlasi i srbi sunarodnjaci?? Druga stvar, ne treba da se sekiras, na kraju krajeva opet cete moci da nam cuvate stoku, kao agama i begovima bir vaktile ;)
Srbija trenutno najjaca zemlja u regiji.
Pod pojmom regija koje ste države uključili u tezu? Sto ukljucuje termin najjaca? Ukljucuje li to makroekonomske indikatore poput stope socijalne uključenosti/isključenosti, Human Dev. Indeksa, sektorsku strukturu gospodarstva u kojoj je dominantna poljoprivreda sto ukljucuje i vjerojatno najmanje R&D? Veličinu gospodarstva s obzirom na javnu i osobnu potrošnju, izvoz/uvoz (vanjskotrgovinska bilanca), FDI ili pak obnovu brownfield lokacija? Ili možda pc/ nekih od ostalih pokazatelja?
Bas bih volio da srbi odbiju, kokice i uzivaj:)))
Sve će se dogovoriti, srediti, organizovati, napredovati, svako će se pomeriti negde, naučiti, shvatiti, ispraviti, sve se može popraviti, postaviti, unaprediti... jedino će Bošnja večito da ostane nepismena sirotinja bez države.
sanjaj i guslama podebljaj:))))
Niti ce Srbija da omoguci Kosovu ulazak u institucije niti ce to dozvoliti Kina Rusija i jos neke drzave koje su u dobrim odnosima sa navedenim pa od ove price nema nista.Ovo je samo pokusaj pritiska da Srbija odluci u vezi EU i Nato posto im ne odgovara to sto je Srbija vojno neutralna okruzena sadasnjim i buducim clanicama saveza.
Dobit će srbi Kosovo ko’ Kosovsku bitku 🍌
Nazalost gdje god ima Srba tesko da ce u evropsku uniju
Gluposti za zabavu. EU određuje pristup u EU posebno Njemačka i Francuska. Anglosaksonci nakon brexita su out
Ulaskom Srbije u EU , EU će se raspasti .Od ranije je poznato da re Srbija uvijek bila remetilački faktor i .
Sta vam znaci ova crtica 'SAD - A'?
Aleksandar grabi da dobije epitet veliki
Ko se sa vatrom igra opece se duboko.