Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bih da mogu... Nemam nista od tog što sam 'Bošnjak' i sto imam bosanski pasos... niti jedne jedine pogodnosti nemam u drzavi.. ko god misli drugacije ili je lud ili je clan SDA. Davno zapisano u "Umijece ratovanja" kad ti kralj sve da, onda si spreman umrijeti za kralja...a ovi nam sve uzimaju majmuni..kud nisam rođen kao Norvežanin
nama je licemjerstvo u krvi, pogotovo kod onih sto su kao muslimani, a sve sto govore, rade, pricaju sve je razlicito u odnosu na Kur'an i hadise, osim svinjetine i proslave bajrama.
šta imam igdje glumiti patriotu.. šta ti znači patriota? Neko ko voli domovinu? Zbog čega bih je volio? Jer sam geografski rođen tu? Marke mi nikad nisu dali od sebe i sad meni fol da bude čast da ja budem patriota ha ha. Kad ti napr u Danskoj daju posao, milion pogodnosti i sve sto pokrenes pomognu ti.. e onda postanes patriota. kakav patriotizam gladnog stomaka, to je prica za budale.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
aBd uskoro kupujem stan u Hrvatskoj i selim se tamo. Za 5 godina boravka apliciram za drzavljanstvo, odmah cu se odreci bosanskog.
S tobom u njoj se bas usmrdila
Treba dati svim Bh gradjanima Hrvatsko drzavljanstvo !!! Kad mogu Bh katolici dobiti bez problema, zasto ga ne bi mogli dobiti i Bh pravoslavci i muslimani ??? Ionako smo svi 1 narod, samo nas vjera dijeli !!! Isti jezik, puno istih imena i prezimena, isti obicaji , mentalitet!
I cemu onda kuknjava Covica oko izbornog zakona?! Ljigavac
.... sve bi ja to oduzela !!!!
Meni to ama baš ne smeta i u neku ruko normalno je. Nije normalno ad na taj način možeš glasati u dvije države. Ma i to bi bilo normalno da tim istim ne smeta to što možeš glasati za jednog jedinog kandidata u jednoj jedinoj državi. E pa j... ga
Ovaj je vjerovatno o kozicu našio...sto ti je biznis i ekonomija, odreknes se i samoga sebe
Hrvati ce skroz nestati i iz Hrvatske. Sve je to zassluga hercegovaca.
Hrvatska je od završetka drugog svjetskog rata najviše profitirala. Dobili su najljepše more, predivne ravnice i šume. Hrvatska je i u vrijeme Jugoslavije imala šahovnicu na grbu i svoju himnu. Sve je to zasluga Tite kojeg budale pljuju. A ovaj pasoš je odličan. Spada u red najjačih na svijetu. Bez vize u USA i VB. Naučna fantastika u usporedbi sa bh pasošom
cca. 2.346 građana/godišnje što dodje oko 6 do 7 građana dnevno. Katastrofa! I to samo u susjednoj Hrvatskoj, šta je sa ostalim zemljama?! Pa vi glasajte opet za iste ili još gore ne izađite na izbore?! Al dok Mevla radja nama Mirsade koji u malim sredinama odlučuju ko će a ko neće raditi....šta drugo i za očekivati.
Pa nisu dobili jer su preselili u Hrvatsku, vecina ovih koji su dobili pasose ne zive u Hrv
I Komso je jednom zahtjev podnio
Od ovih iz BiH je sve manje Hrvata a sve više Bošnjaka. 90% ih u konzulat dođe i krene od linije (i donese dokument) da mu je dedo bio hrvat islamske vjeroispovijesti....
Australci??? Ili potomci onih koji su izbjegli vakcinaciju (Bleiburg)?
Sve ok, al bijelo prvo polje nije za nas "komuniste" :)
Volio bih da svi dobiju drzavljanstvo koje zele i da zive u tim zemljama zauvjek
Dobar je Ali bolji mi je Qmoj Norveski
Hitno ukinut dvojno drzavljanstvo, vratit Hercegovce i Bosance katolike u BiH , njihovu matičnu državu, spasit Hrvatsku od daljnje pljačke !!! Ako je još išta ostalo što nije opljačkano!!!