Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo moguće ljudi moji Pa gdje ovo živimo Sta je ovo
"Kao što je sveti Đorđe ubio aždaju, tako je Amfilohije pokorio koronu", kazao je Bećković. Ovo kao u Maratocima-alaj ga je opravio :)
Baš podsjeća sahrana na Maratonce.Recimo da se Irinej okliznuo i upao u grob svi prisutni bi pomislili samo jedno : njemu se ne isplati ni da izlazi iz groba :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mile, jesi ga cokio !?
@SozeKeyser POCELI SU ONI MILI SENLUCITI PO CRNOJ GORI KAO STO SENLUCE PO BOSNI! SVE IM OMOGUCIO DRITAN. KAZE DANAS ONAJ STO JE DRITAN GLASAO ZA NJEGA KAO PREDSJEDNIKA SKUPSTINE, "DA SU CRNOGORCI SRBI"! OJ DRITANE!
Nije cokio, danas je nova furka.. Jednom kasikom svi srcu. Pop je kralj. Koliko ih je bodrio da ubijaju, toliko će ih mrtav sam pobiti. Bez ispaljenog metka od Muslimana i Hrvata, će desetkovati redove, zbog korone.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Paganski vrač!
Ukupno 3 maske bile.
Ode i ovaj bradati majmun medju Crnogorcima poznat pod nadimkom risto sotona, ne znam samo gdje je bio nemanjica kusturica da primitivnoj vampirskoj rulji odrzi jedan patriotski govor valjda mu se zena srpkinjica maja uplasila od korone pa mu nije dozvolila put u CG!
Vjecna pamjat Vladiko naš!Srpski narod pamtiče te na vjek vjekova kao ravna Sv Nikolaju i ocu Justinu po duhovnosti kao ravna tvojim prethodnicima sv.Petru Cetinjskom i slavnom Njegosu ciji si Gorski vijenac znao napamet a tvoji Srbi Republici Srpskoj ga ponovo preveli i objavili!Sa andjelima putuj i moli za nas!
Opet svi iz jedne kašike/žlice??? Majko mila čovik od korone umro
SubhanAllah 🙄
@milankovacevic234999 Nije to Problem kako se oprasta od mrtvog.ali nezna se uvezu korone kontas..?
Nema veze korona i sto je os korone umro i dalje ljube ga..Ja mislim uskoro ve skociti zarazeni koronavirusom.
krepao,zabi mu
@malimrav1 Naravno da se ne ljubi leš koji je u fazi raspadanja, to nije isto i nemoj da miješaš to dvoje... Ja razumijem da je to vama muslimanima neobično i čudno, ali u pravoslavlju se u crkvi cjeliva tj ljubi pokojnik u čelo ili se poljubi krst ako neko ne smije da cjeliva pokojnika.
E jes je pokorio svaka njemu čast
Sto je lito, lito, za zivota huskao na rat, e sad moze kolko hoce s..t
Je li ga dudo u usta poljubio, ima li gdje slika.
I gdje je Djokovic? Popljuvali ste ga nagore. Ali prevrtljivoj lazljivoj stoki istina nije bitna. Za godinu dana ce te tvrdit da je licno Djokovic organizovao litije.
pa ja buraz to je religija "mira" i "ljubavi"