Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocele du diverzije Genocidasa,protiv Crne Gore.
Ovo je novi trik i privlaci mnoge turiste koji vole nesto nepredvidivo,mafijaski obracuni uzivo.
Analogije (slučajnosti ili nešto drugo) : 1-nedavno Vladimir Putin posjetio Beograd, a onda ova bomba u Podgorici. 2-malo ranije i Sergej Lavrov navratio u pomenuti pašaluk, nakon čega bombaški napad isto u Podgorici (meta: američka ambasada).
Kao i tokom opsade Sarajeva 1995-e: 1-napad eksplozivnom skalamerijom u Moskvi (meta: američka ambasada). 2-malo ranije, kadrovi političkog Beograda su mirovnjake UN-a uzimali za taoce i vezivali za stubove koji su se nalazili veoma blizu artiljerijskih položaja sa kojih su ispaljivani projektili na grad pod dugotrajnom opsadom.
Danas pada kiša a raste cijena nafte: analogija (slučajnost ili nešto drugo)!
Upiši svoj komentar
Navodno poginuli se bavio maloprodajom knjiga (romani i slicna literatura).