Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi Pazar prelijep grad i jedan od najvecih centara bosnjacke i islamske kulture. Isti osnivac grada kao i naseg Sarajeva. Definitivno grad za posjetiti. a imaju i svoje cevape koji su topcina, sekundu gori od nasih :) Ruzna vijest ali to nam se desavalo i u centru Sa sa Pomodorinom npr.
Novi pazar je grad boze sacuvaj u svakom smislu te riječi
Spada u Top 5 najseljačkijih gradova bivše Juge ...
Grad, nedobog nikome.
Sandžak,jedini Bosnjackj srez ,ili ti kotar koji je još ostao u sastavu Srbije nakon raspada Juge Proglasite nezavisnost, priznace vas 50 država u startu ,redovno ih truju
Sandzak je puno vise od Novog Pazara i nije Sandzak samo u Srbiji vec i u Crnoj Gori moj glupko fali tebi sreznu glavi
sve se nema a jede se po restoranima
redovno ih truju preko vode Proglasite nezavisnost Sandžaka, priznace vas 50 država u startu