Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"SLOBODO\" ! DOCI CU IZ SARAJEVA DA VAS \"POZDRAVIM\" NA PARADI DEGENERIKA:))) PARDON! DOLAZIMO!! DA IMAS I MALO OBRAZA ZAVUKAO BI SE U MISIJU RUPU I UBIO OD SRAMOTE KO SI I STA SI!!!
IDUCE GODINE ORGANIZUJEMO LJETNU GAY_PARADU U BEOGRADU I NOVOM SADU. NE MOZETE NAM NISTA ZAOSTALI SMRDLJIVCI IZ UNUTRASNJOSTI. ZAKON STITI I NAS. POLICIJA JE TU DA NAS ZASTITI. ;-)) INACE NISTA OD EU I KREDITA. ;-))
Nadnicari za sitan sicar.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Udjite na profil,ispod slike idite \"My Videos\" i vidite klipove zbog kojih ce te se najeziti !!!
qqq! Ovaj jad koji se pokusava podmetnuti pod normalu nema veze sa nacionalnom niti narodnom pripadnosti! Bg i Sa su jednako odreagovali na ovaj jad. Neka se kreteni smire i ostanu u svojim rupama, tamo ih niko nece dirati! Pravo mi je zao policije i onih koji su stradali pravi-zdravi, a jos vise mi je zao sto nisu stigli do parade. Nego! Mislim da bi srbijanci morali obratiti paznju da nemaju pedera i u vladi koji su ovo odobrili. Zar nije jasno kad se kaze da je desetak hiljada protestvovalo protiv pedera, a na paradi bilo jedva 700 degenerika!!!
veteran, zeleni zub, @zeleni zub i ostala vlahadija marš na neki vaš pedersko - četniči portal pa tamo jedan drugom puššite do mile volje
Zeleniiiiiiiiii jesi li ikad cuo za ilegalu :)))) Autanazija porpima nov i smisao:)) Mozete se kofrciti koliko god hocete, svaki put ste do sada dobili batine i tako ce i ostati!!! Da sam se miseva bojao nosio bih macku u dzepu:)) a svaka slijedeca \"parada2 moze biti samo gora engo li Sa i Bg:)) Bujrum probajte ponovo:))
tamo je divlji zapad,neka oni sprovode te manifestacije,koje su po prirodi bolesne.Ako ti se ne svidja idi ti na divlji zapad,pa tamo se lizi i pusi kome oces i to ponosno... Al ovo ne kod ,u mojoj drzavi,u mom gradu.
hitler,staljin,E.U. isti djavo....
Ti veteranu mozes po-pusiti sl put citavoj paradi i to ponosno !!!!!! Dodji malo na zapad str-vino de-genska pa mlati gey populaciju.......da vidimo kako bi prosao !!!!!!! Al ne ti si na divljem zapadu pa mislis da mozes sta hoces........SIKTER !!!!
Jeina greska je sto su razbijali pogresne ljude!!! \"ponosni\" su izazvali sve ! Policija se trebala malo skloniti :)))