Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preskupi ste!
@Srbin prije 4 godine u Tucepi kod Flore hotela bio 120. Mogu mislit sad koja je cijena samo...
realno bio sam u raznim zemljlama zadnjih godina i svugdje je usluga bolja plus jeftinije je. I ne samo to nego su apartmani ili hoteli iz OVOG STOLJECA a najcesce je sve renovirano barem jednom u zadnjih desetak godina. U Hrvatskoj a posebno u Dalmaciji je to sve jos iz Titinog doba, kad udjes u apartman padnes u depresiju. Druga je stvar sto oni pod " apartman" prodaju sobu od 25 kvadrata sa tri kreveta a klima se placa ekstra naravno. Samo su komarci gratis.
Kao posten i cestit covjek sam poslusao savjet:, 2011. godine, na naslovnici tjednika "Makarsko primorje", u debilnom tekstu donosi grozomoran rasistički naslov "Gosti koji su višak"(Ivo Ćurković) se odnosio na nas iz BiH. Do dan danas nikad vise nisam otisao u HR, a volio sam ici jer je prekrasna,i vezu me ljepe uspomene iz djetinjstva.Ali ko me nece ja to postujem.
vazda kukaju, neimali za hljeba...... :(
kakva Turska, Spanija rođaci jeftinija od HR 😎😎
Pa, digli cjene jbte kao da je sve elitno svjetsko ljetovalištu, toliko gladi i bezobrazluka sa cijenama nigdje ne vidjeh, a putovalo se svuda, znači bruka samo daj eure, to otima dan te j. Još te na granici trkeljaju ko najveće kriminalce, zato poljaci, česi prolaze, a prenesu sve živo, ne potroše centa
Pa, digli cjene jbte kao da je sve elitno svjetsko ljetovalištu, toliko gladi i bezobrazluka sa cijenama nigdje ne vidjeh, a putovalo se svuda, znači bruka samo daj eure, to otima dan te j.
Kamatne stope igraju veliku ulogu ondnosno cijela ekonomska kriza. Neko ko ima stambeno”i krediti prije ove krize placao oko 400€, a sad kad su podigli kamatne stope placa oko 1200€ ili vise.
Pa kad ste prešli na euro i Njemac vidi da je kugla sladoleda 5€ i on ode u Tursku gdje je 10 kugli 5€
Hahaha. Pa je li moguće ovo da su naslovi na ovim bolesnim portalima svake godine isti? Bože sačuvaj, svake godine sam na Jadranu i nikad mjesta nema od ogromnog broja stranaca, a ovi paćenici hrane nečiji nacionalizam, obično sirotinji koja sjedi u kući. Pa kome ovo treba??!!
Pa nema vise budala koji se zadovoljavaju skupim krevetom i morem jer ne nudite nista više od toga. Za cijenu prosječnog apartmana u Hrvatskoj u Albaniji platim hotel 5⭐ all inclusive.
A u Zadru se ubise od posla osoblje u hotelima radi u dvije smjene jer imaju duplo vise gostiju....
Skupi ste brate preskupi. Dok je nama majčice Turske i ne trebate nam. Za vaš samo 3* polu pansion bez svih ostalih troškova možeš u T dobiti 5* UAI sa avionom, transferom, pitnim osiguranjem i svim mogućim taxama.
Dignite vi cijene još više. Nije ni Švabo nekad što je bio
jesu najljepsi, ali cijene moraju dolje!
Hrvatska nema pojma koliko se ogrijesila o PLJACKU NIJEMACA! Isto ce se desiti Bosni sa Arapima!!!
Kod Svaba nije RECESIJA nego BJEZE OD HRVATSKE! Pa nisu Svabe budale!!!!!
Kod ljigavaca ne bih da mi plate odvratna nacija drskost mrzovoljnost bahatost jednostavno fuuuuj