Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu najmanje ima imigranata...puni novca mobiteli piju napadaju itd...sve to u Sibir...ko zna njihove namjere...
@VelikaBH Naucili u svojim islamskim drzavama, moralno ponasanje. Moraju se ponasat ovako kad slijede prakse vandalskih pohoda na plemena duž arabisjkog poluotoka. Nisu nista drugo ni slusali ni ucili prvih 20 godina zivota.
tiha okupacija..
Nosi stoku na liniju. Svakako rata vidjeli niste.
@okupljanjeVisegrad I šta to ima veze sa ovim? Ovi su u Srbiji i pitaj se koliko je Srbija uzela Eura. Još uzimaju od izbjeglica lovu da ih prebace u BiH. Jadan li si ti kad tražoš uvijek grešku kod drugih.
@okupljanjeVisegrad " što se nas tiče", pa i ne tiče vas se, nisu na vašoj grbači, niti će ostati kod vas i batali tu priču o 20 mil. €, to nije tačno, širiš netačne informacije, a koliki ste prijatelji muslimanima je dobro poznato.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nesto ne razumijem... Ilegalni migranti stizu autobusima!?!?!?!? taxijima?!?!?!? Ovo se cuje na podmukli plan manjeg BIH entiteta!!!!
Ajde pojedinci ne lupetajte bezveze kada ne znate.Drzave koje se nalaze na tkzv Balkanskoj ruti dobile su novac za otvaranje centara i za sve sto je potrebno za njihov rad a ne kao sto vi hocete da u svojim kometarima predstavite kao mito za prolaz dalje tih migranata.
Samo me zanima ko ih financira jer očigledno je više da ih neko šalje širom Evrope da preplave sve i naprave krizu u Evropi. Otkud njima tolike pare a dosli kao iz napaćenih zemalja. Kupuju nove telefone i dižu tolike pare s bankomata. Otkud ? Ko šalje, a?
Samo ih preusmjerit prema krojsa
udri stoku
Znate kako ce srbi rjesiti problem? Pa pustice ih Bosnu hehheeh
treba ih deportovati u Sarajevo, bakir je ionako rekao da su mu oni braca
Treba samo jednog roknuti za primjer ostalima, i babo ruč'o !
Nabit ih sve nogom!