Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u nas neradi lift pa me nikada nije strah da če se desiti slično
neko je zaje.bao i kontao da je 1. april
hehe stvarno, covek iz Sarajeva kaze nam Beograd selendra i mahala? :( niko ne spori da se poseljacio grad kao i Sarajevo, ali dodji vidi ima urbanih ljudi koliko hoces, i ucenih, i multikulturalnih, da nije tako, ne bi se odrzavali silni konerti, festivali, sajmovi, nije Bg evropska metropola, ali je za Sarajevo, Skoplje, pa i Zagreb ipak neki kulturni centar. po mom misljenju, na malom prostoru zgusnutih zivi preko 1,2 miliona ljudi,i jos dobar polozaj, i onda makar i indijanci ziveli tu, bio bio neki vazniji grad, posto vidim da mrzis sve srpsko.
Zmiuga loma
duga jedan metar? onda nije bila zmiu ga loma
Niko ne kaže da je Bg mala varošica, nego želi se reći da su mentalno kulturno selendra...brojni su dokazi za to, ne samo za Boegrad nego za cijeli srpski narod...pogledaj samo kojekakvi farme,big brothere, zvijezda talente, grand showove, i sve će ti se kazati kakav je mentalni sklop srpskog čovjeka...
Hahahaha, cuj Beograd selendra!? Haveru de malo prosetaj van svoje varosi, pa pogledaj ...
SRBI SU ZMIJE SAMI OD SEBE !
Beograd je uvijek bio selendra i vukojebina
al ne može se desiti da se u liftu nalazi srpska zmija, ovo je neka srpska zmija, najotrovnija, najopasnija, najgora, i genocidaška...
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zmiiijugaaa profeooree :D
e glupih komentara-imbecilnih!!! A ne znam ni sto redakcija daje da se komentarise, ovo se moze dogoditi svuda, pa i u islamskim zemljama!
nece zmija zmiju
Sigurno neki ratni zlocinac!