Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest'...
Bas onako uskladjen sa nickom 😂😂😂😂😂😂
Tito je jedini znao kako.
Šabane, često ti meni padneš na pamet...gledam ove tokmake, oni ne mogu ni okrečiti ono što si ti napravio..da ne spominjem druge stvari, skolovanje kako i dokle hoćeš bajde, zdravstvene usluge svima bajde, socijalni program za sve kojima treba..ah, da, redovne i pristojne plate i penzije...e moj Šabane, istina je da je poneko nevin zaglavio na Golom otoku, ali nikada ti Šabane neću halaliti što nisi napravio barem 20 Golih otoka...neka stoka tuca kamen a ne narod u zdrav mozak.
Mana mu bila što nije mogao da gleda u budućnost 😂
Bilo je to vrijeme slobode i bratstva i jedinstva Slavena. Vrijeme socijalizma i demokratije. Vrijeme visokog nataliteta i rahatluka. Vrijeme prosperiteta i bogatstva. Jednostavno, bilo je to Titovo vrijeme.
Covjek pravio petogodisnje i dugorocne strateske planove razvoja,a ovi majmuni i ako skupe kvorum,nemogu usvojiti ni dnevni red.
...dobar čoek bio, dobra država i dobar vakat. pokuš je nemoguće, od balkanca načinit insana.
slava Titu najvećem sinu južnih slavljana
Nek ti je vjecna slava dobri moj MARSALE.
"Vječni" , a ne "nekadašnji". Osim možda,za vas "novokomponovane"
Ko je to?
bolje da ne znas..nepismeni bravar, mafijas, razbojnik, ubica, diktator i jos austrougarski kaplar u 1. sv. ratu.Ucestvovao u napadu austrougarske vojske na Srbiju u rejonu Sremske Mitrovice.Vojska na cijoj se strani borio je dozivela poraz kao i njegova ideologija i zlocinacki rezim.Inace, proglasen za jednog od 10 najvecih zlocinaca u istoriji..u drustvu sa Hitlerom, Idi Aminom, Bokasom...
"Tito, Tito, Tito je nase sunce Tito, Tito, Tito je nase srce nasoj sreci nigde, nigde kraja jer nas ista, ista ljubav spaja…. narod, partija, omladina, armija!!" 😃😃😃😃🌹🌹🌹🌹🌹🌹