Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Približna visina 150 cm.U maloj bočici je otrov :)
Krky Legitimni jesil to ti ? Zamaskiro se malo ha ?
Pretpstavio sam,al slaba ti je krinka.Nisam obavještajac ,a odmah sam provalio situaciju :)
Da je pobjegla u BiH mogla je živjeti mirno do kraja života. Još se mogla uhljebiti kao Mia Martina (ili kako se već zvaše ona pjevaljka).
Need for speed most wanted
"Hrvatica" isto k'o i Zoran Miletić...😂
Zgodnica... pravda za Zorku!
pred rodendan je spengase
Slabo je to Zorka, nisi uspjela na crvenu potjernicu.Ova žuta je za početnike.
Normalno da je najtraženija... Metar i zilet visoka niko nije gledao dole dok su je trazili...
Mx Donalds obrve kažu sve
U malim bocama se otrov krije
Eto nece vise
kod nas ako nekog ne nađu u roku 2 dana vise ga i ne traze. Kao sto je slucaj s policajcima toliko vremena proslo i na kraju nista
Joj jest visoka, zato je i zahebana.
Mojne ba ljudi. Opet će reći da su preglasani.
kad tad..kad tad
Hoćemo izborni zakon u irskoj!!!
@BegovskaStrijela To bi kao trebalo bit smiješno. Samo vi zabijajte glavu u pijesak, Komšić je izabran kao hrvatski član predsjedništva,a izabran je vašim glasovima a ne hrvatskim. ZATO I NEĆETE IMAT FUNKCIONALNU DRŽAVU.
Zato nećete ostvariti svoje planove UZPovci. Član iz reda hrvatskog naroda - ne hrvatski član, ako ti se ne sviđa imaš Irsku možda dobiješ tamo zakon. Sumnjam. Možeš da ga podojkiš.