Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......angela merkel koja je dovela njemačku na vrh svijeta i gospodarski pokorila taj svijet, bit će osoba koja će svojom migracijskom politikom uništiti njemačku...........
Conte 03, Njemacka ce biti samo jaca i razvijenija, zamisli radnu snagu koju ce imati. Pa imigranti su izgradili Njemacku, a ovi ce jos vise, jer Njemackoj treba radna snaga. Merkel zna sta radi.
...pa kad su ilegalni migranti bogatstvo, što ih si bih ne uzme jedno pola miliona, pa bude još veća i bogatija......bullshit......
Problem ovih ljudi je sto su oni sebi zacrtali zemlje u koje zele ici i to je to, nece ni u jednu drugu zemlju samo Svedska, Danska i sl. Cak sam skoro procito kako je jedan navodno izjavio da ne moze biti u Finskoj zato sto je previse hladno. Mislim o cemu pricamo... Mogu li ja u Finsku molim vas.