Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na twiteru Donalda Trumpa stoji da sumamed u kombinacij sa drugim antivirusnim lijekovima pomaze, inace Sumamed ili Acytrimicin su otrkrile 4 doktorice iz Plive a u 50mil € vrijednoj tvornici kod Zagreba ,proizvodi se za cijeli svijet , jedan je od najprodavanijih antibiotika u svijetu ,doktorice koje su ga otkrile bile su te godine u uzem krugu za Nobelovu nagradu
Zene su ga otkrile ,Dokic je bio sef odjela ,a sefovi u komunizmu su uglavnom bili podobni clanovi partije ,nesto kao Sebija , jel to znaci da Sebija ljeci u bolnici i da je najbolja doktorica ?