Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Argentini je lockdown odavno uveden a brojevi im eksplodirali. Dok se virus dovoljno ne proširi populacijom nema pomoći. U Hrvatskoj pametno igraju. Nema lockdowna i restrikcija, pušta se privredi da funkcioniše, a uzimaju velike pare iz EU fondova. U Bosni će nakon izbora biti zaključavanje plus što nikakvih para sa strane nema. Dovest će narod do prosjačkog štapa sa izludjelim stanovništvom
Zna se ko im je ministar, ima se neki plan, statistika im dobra, relativno dovoljno testiraju, sad uvode i ove nove,... sve drukcije nego kod nas 🙈
A sto ce im / sto ce nam seroloski testovi kada su potpuno nepouzdani: ne valja ako ti laze da si negativan (a ti pozitivan), ne valja ako ti laze da si pozitivan (a ti negativan). Samo i jedino PCR testovi.
Gdje uveden lockdown brojke divljaju dobro je ovo Beroš rekao..
obo serolosko testiranje ssm ja radio i prije korone zvalo se davanje stolice na sistematskom u firmi gdje sam radio
Ljudi kontaju ako se testiraju da ce ozdraviti od testa
Zlatni im standard nevalidni testovi.
Znači automatski manje zaraženih
CapCarap priča ti je bezveze kod nas jos funkcionise zdravstveni sistem i ne zovemo penzionere na posao ni studente kao u Hrvatskoj.
@N-E regija Hahahaha..... daj sačekaj sljedeći tjedan .....
Ništa nevalja raditi na brzaka. I respiratori su kupljeni nabrzaka pa sad ih nemogu ni na klemanje upaliti
kakva je vo slika gdje su im oci
Kod nas, kad dodju, nece ko imati da uradi te testove kakva je situacija u zdravstvu...