Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost 99,9% su pali negde.naci ce olupinu brzo.nije to velika teritorija,dronovi rade svoje
Imate li vi ljudi zivot? I znate li citati tekst sa razumjevanjem ili samo lupate komentare? Cesna je poletjela iz Splita za Njemacku. U njoj su bila 4 madjarska drzavljana. 2300 stopa ( cca.800 m) je mala visina za to podrucje s obzirom na kisu i oblake ne bi me cudilo da su zakacili koje drvo na planini.
tuđoj nesreći nema radovanja
Za nadati se da ima prezivjelih. Tragedija.
Nisi nikada cuo da postoje prezivjeli u padu aviona?? Zavuci se u tu pecinu iz koje si tek izasao, nije civilizacija i kultura mjesto za tebe