Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, ne ovo je tesko kurrcenje zato i imaju 400.000 manje gostiju nego lani i sve ce biti gore. Ovo nema nigdje na planeti osim kod susjeda majmuna
Saldo na kraju sezone će pokazati jesu li majmuni ili ne...šo bi rekli bumo vidjeli
@Bombonica2305 Siguran sam da bi ti htio da imaju toliko manje, ali zapravo imaju ukupno više nego prošle godine, samo u 7. mjesecu nešto manje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hrvatsku radi ovakvog bezobrazluka u sirokom luku treba izbjeci, kod niih je zrak preskup
@Bombonica2305 Opet Hrvatska svake godine ima 15-20 miliona turista a bosna ni 1.5 milion. A i to najviše Hrvata zbog Međugorja.
https://www.profitiraj.ba/bih-u-2018-posjetilo-blizu-15-miliona-turista/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rvatcka je jedan obocan kokošinjac
Nije problem taj što prodaje hlad već onaj ko ga plati jer mu daje legitimitet. Sljedeći korak je naravno, naplaćivanje mjesta pod suncem.
E svasta 😂😂😂😂😂😂
dobro je pa nisu počeli naplaćivat korištenje sunca na njihovom posjedu..tu je tek prava zarada ,hladovina se teško nadje al sunce uvijek sija...
Stotinama godina mistične molitve muke i smrti Isusa pomažu Božji narod!
Daleko da opravdavam ovo, ali za vecinu Bosnjaka normala je i dalje otici na more sa rucnim friziderom u kojem je peceno pile i piturina sto zene sucu dan ranije, takvi gosti ne trebaju nijednoj zemlji. Tako se moze ici na Jablanicko jezero a ne na ljetovanje. Ali za bolje vecina Bosnjaka nije.
ma ja ti bi natjerao ljude da plaćaju ćimbur u restoranu 15 eura ?marš idiote!
@Theodor Herzi. Dobro je poznata i cinjenica da velika vecina turistickih agencija iz EU, imaju takve poslovne politike da vise prodaju ljetovanja u Hrvatskoj, nego u Turskoj, samo zato sto je Hrvatska clan EU i sto u njoj vecinom zive hriscani. Isto rade kada su u pitanju Grcka i Spanija.
@ThedorHerzi. Ti si izgleda zaboravio na osnovnu cinjenici, a to je da Hrvatska ima obalu dugu 2000 km i stotine otoka, dok BiH ima obalu od samo 22 km, a i to cete zatvoriti izgradnjom mosta na Peljescu. Turska je otela Hrvatskoj milione turista ove godine, a jos gore ce biti iduce godine.
Pisam vam se na pamet,ovi ce ljudi sami sebe razvalit turizam
Smiješno. Izbjegavati hrvatsku treba u svakom pogledu .
Nadrealisti na aparatima.
bez obzira privatno ili ne, tako se tjeraju gosti i stvara los imidz...
Ali...do godine ce vecina BiH drzavljana OPET da ljetuje u HR. Dzabe ovakve vijesti i sve, zna se gdje se ljetuje ;)
Koliko je zrak koji se dise na svetom hrvatskom tlu ?
Još malo pa će naplaćivati zrak na plaži.