Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi je da je evropa prepoznala ko su zrtve Blajburga i da su im zabranili to kontraverzno obiljezavanje godisnjice ustvari zlocincima jer oni nisu bili zrtve oni su bili zlocinci koje je stigla kazna od strane partizana,danas evo oni su pronasli nacin da poloze cvijece nacistima izlocincima a pod krinkom da je to zrtvama!
@KosacaVukcicAhmet @ VinkoCar tacno je sto si rekao,ali ne mozes Tita proglasiti zlocincem bez sudjenja sad si rekao da treba sudjenje!
@KosacaVukcicAhmet @Vinko nesto je znao a nesto nije,usvakm slucaju on je likvidirao neprijatelje naroda i nacisticke kolaboratere,a znas li ti da je De Gol u francuskoj nakon oslobodjanja pocinio masakre nad francuzima koji su sradjivali sa njemcima vise nego tito 2x.ali o tome se ne prica nego ga se slavi kao heroja i to ne francuzi nego svijet!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
maxe, luburiću pretpostavljam,ti si jako bolestan ,potraži pomoć ...
Istina je da su partizani pobili ljude u Blajburgu.Ali je još veča istina da su to sve bili ustaše koje su počinili zločine.I kad zbrojiš 1+1 stgla ih je kazna po kratkom postupku.Hrvatski jastrebovi pokušavaju na svaki način da prikažu da su oni bili žrtve.Pa jeli ovde neko lud?Ne mogu se oni svrstati u istu ravan sa žrtvama Jasenovca i ostalih logora gdje su oni krvavi pir sproveli.
Jel to ustaška mladež stavlja dislike?Baš sam se nasekirao evo samo što ne dobijem grčeve mišića na stomaku od smijeha.:)
Traktorista Dodik kuka za Jasenovackim zrtvama(lazno naravno), a onda se lize sa Draganom Cirilicom, ciji su kamenjarski srbi poklali vecinu ljudi u Jasenovcu. Sve pod tepih stavljaju, samo da bi Bosnu oslabili i podijelili.
Kolinda nije posjetila Jasenovac ali zato redovno posjecuje ustaska okupljanja u Blajburgu
@akademskigradjanin3 Kolinda je jučer bila u Jasenovcu, svaki put ide sama dan prije komemoracije. Pitanje je zašto Tito nikad službeno nije posjetio Jasenovac , a ni Tuđman nikad nije posjetio Bleiburg.
@Maks_L glodji kost izdrkani vakitanski psu
Gdje god počneš kopati samo kosti naivnih naroda
a onda dolazi oluja
Ja znam šta je bilo u Jasenovcu i kažem nije bio genocid!za 70 godina iskopali 450 kostura pa ih u milion pretvorili hoćemo komisiju eksperata sastavljenu od domoljuba koji će utvrditi pravu istinu 😂😂😂😂😂😂😂
Посерем се на смрдију, власт у Српској и на трговачко свештенство СПЦ, кад још увијек немамо меморијални центар холокауста (АУ и НДХ), по узору на јеврејски Јад Вашем.
@He3abucHaCpncKa u srbiji bi trebalo otvoriti memorijalni centar za sve muslimane srspke nacionalnosti koje ste pobili od 1862 do 1945 i naravno za jevreje koje ste iskorijenili od 1041-45 ali ipak broj ubijenih srba muslimana je deset puta veci!
Руку под руку са муслинамима побили милион Срба, без казне или неких последица. Док дјеца у основним школама не буду учила о АУ и НДХ холокаустима и улози злочиначких и звјерских народа-бушњука и крватина, дотада Срби неће ићи напријед.
Ovo su najveca djubrad na dunjaluku UZP
Ma Servi se međusobno ubijali samo da svjetska zajednica napadne NDH."False Flag" što bi rekli svjetski poznati Servski historičari i vojni stručnjaci sa Pinka,Happy,RTRS itd.
@PradBitt Kako krmci vlaški udaraju minuse a kad stoka genocidna sve zločine koje su počinili nad Bošnjacima,Albancima ili Hrvatima nazivaju "False Flag" dabi se smjestilo "poštenim Servima" onda je OK
koliko god je srba stradalo u jasenovcu toliko je i jevreja stradalo u srbiji,i sve te zlocine su pocinili srbi i hrvati !
@KosacaVukcicAhmet @ARAAB330 nisu bili na strani nego u sredini!
dosli hdz-ovci da se sjete svoga führera i maxa luburica
Ne vidim covica i ljubica...