Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I SUSJEDIMA I KOMSIJAMA SVE NAJBOLJE U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA.NEKA NAM JE SVIMA BOG (ALAH) NA POMOCI
@gooUser922337x92 Hvala, isto želim i vama i bilo bi dobro da ovaj portal barem u ovim teškim nesrećama zaustavi nacionalistički otrov koji izlazi iz pojedinih usta.
Koliko sam obavjesten, Hrvati se najbolje drze u regionu, makar sto se tice umrlih od Korone! Mozda treba da nesto prepisemo od njih, pa da i mi tako radimo!
@LepiNera Naši sve i da hoće ne znaju. Dovoljno je usporediti Antu Kvesića i Alemku Markotić koja vodi bolnicu u Zagrebu (inače Ljubušanka porijeklom,odrasla u Zavidovićima a do 1994. živjela u Sarajevu) i sigurno ne bi vodila nijednu bolnicu u BIH da je ostala ovdje jer treba napraviti mjesta uhljebima.