Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za nju je sliskovic oxford mrtvi
rezultat iz open
Svaka cast ovoj dami. Sto hratska pristupa un neznaci da odma moras bit amerikanac. Da smo mi svi ovakvi nebi bilo kako je. Vise mi pun q kopiranja.
Pricate gluposti. Ovako engleski govori aktuelni ministar vanjskih poslova Njemacke: http://www.youtube.com/watch?v=lLYGPWQ0VjY iako sigurno ima najbolje simultane prevodioce na planeti.... Danasnji politicar(ka) u evropskom parlamentu MORA toliko dobro znati engleski da se moze sa bilo kojim rodjenim Englezom posvadjati "na mrtvo ime". Znaci, da ne karikiram, znati perfektno gramatiku kao preduslov plus fraze + sarkazam + ironiju za sitno prepucavanje. To je kao jezicki preduslov. Prije svega toga mora biti politicki toliko potkovan(a) da na prvo mora na svom jeziku znati parirati... Ja se pitam kakvo li je kod nas stanje po tpom pitanju i vjerujem da nismo bas zasiceni poliglotama tog tipa. Zato ne rugajte se komsijama i susedima!
Onaj ko ima znanje i umijeće jedini ima pravo da se smije drugima. No, takvi obično to ne rade javno. S druge strane, oni koji su približno istoj ravni sa onim kome se smiju to rade samo iz jednog jedinog razloga: Ismijavajući druge javno prikrivaju svoje ne znanje i sramotu. I što je najtužnije, ne shvataju da na taj način ne stvaraju o sebi bolju sliku nego čak i goru. Pa se vi ismijavajte.
dzisis krajst and mader of gad, totali embarasing... sramota ma*ku mu...
kao da su nasi bolji, sve kloc do kloca u pravom smislu te rijeci.rzxol
gle joj pokrete rub epilepsije erupcija strasti orgazam politike
Pa mogla je odmah na Bosanskom! Hrvatski ne postoji!
Pa engleski joj i nije bas za tako veliku poziciju! Sramota za Hrvatsku.
Nije problem njen engleski. problem je NJENA P.I.Č.K.A sa kojom je i dospjela tu gdje jeste!!!!!!! Zaključak: Žena je k.u.r.v,.a a žena u politici je k.u.r.v.a NA KVADRAT!!!!!!
ne mogu da vjerujem da u zapadnom, evropskom i modernom susjetstvu nemaju osobu za ovaku funkciju koja govori bolje engleski. nemojte me pogresno shvatiti- ali sramota...zamislite da je ova gospodja iz Bosne ( ili iz neke druge balkanske drzave), prvi bi se iz HRV javili i rekli kako je to tipcno balkansko, zaostalo ...itd
hahaa http://www.youtube.com/watch?v=yG3FwuikaSU
zena govori engleski dobro, smao sto ima sokacki akcent, zasto odmah pravite problem.
Fakat je sramota bar na takvom mjestu bi trebao bit neko ko ako nista dugo govori engleski pa zaboga danas ga i mala djeca govre.
aj trast ju...vats d problem
Nema veze sto zena ne zna engleski, al kad vec placaju svakakve gluposti nek plate i profesionalnog prevodioca koji ce je pratiti na ovako bitnim sastancima... Ne moramo svi pricat engleski jezik, postoje ljudi koji se skoluju i za poslove prevodioca...trebaju i oni raditi svoj posao... jednostavno se ta struka ne cijeni, vec se smatra da svako ko zna sastaviti tri na stranom jeziku, zna i da vlada jezikom vrlo uspjesno... A akcenat je najmanji problem u ovoj prici...