Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima na YT korona potres, Vili Beroš je ljudina. Kako odgovorno radi i ima pristup medijima
To što su brojke kao jučer ne znači da su MJERE urodile plodom. Bolest se povlači u svakoj zemlji nakon 40 ak dana s mjerama ili bez njih. Kao npr u Švedskoj.
@montypython3000 Sad će kad vide da ovo ide kraju svaka pa i najtupavija vlast tvrditi da je to zbog njihovih mjera. Predizborna kampanja u toku
@montypython3000 Netočno. U Hrvatskoj su brojke ujednačene zadnjih nekoliko dana, a ne od jučer. Što ti dalje nije jasno?
Sad ce zbog turisticke sezone krenuti sa ukidanjem mjera, da to izgleda kao da je sve proslo i da je sigurno putovati u Dalmaciju/Istru. Valjda nece biti prerano.
Svaka čast Vili