Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u BiH ali pratim i HR i SRB i MNE te slusam njihove izjave za medije isto kao da zivim i tamo i zao mi je preminulih,mozes Jugoslavijiu rasparcat ali ona ostaje u tebi
Hrvati će se već nekako izvući jer su u EU. Kod nas se teško izvuku i Izetbegovikći a kamoli drugi stalež
Ja ne razumijem neke komentare.Hrvatska je prvog zaraženog dobila 25.02....znači više od mjesec dana i nema exponencijalni rast novozaraženih nego ravnu crtu.Krizni stožer odlično vodi ovu ugrozu i za sad je sve pod kontrolom...unatoč snažnom potresu u ZG.
Iznenadjuje me Hrvatska, cuj samo 5900 testiranja.. Pa Hrvati - mislio sam bar da vi pratite upute WHO... Brojka od 713 je smijesna! U Hrvatskoj je zarazeno bar 60000 ljudi!