Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozan požar... Baš mi žao...
Ima Hrvatska kapcitet da se sa ovim požarom nosi. Sretno susjedi i hvala na pomoći kad je nama trebalo.
Sad je garava naša
ala gase kenjaderi svaka im cast..posto li je komad
@HrvatiB au djole bog te...nije malo..mislio sam da je jeftiniji
@HrvatiB ma jasno..ko zna koliko tona vode nose i plus duzina im je manja od putnickog aeroplana..ogroman je to pritisak na malu povrsinu al opet je to prilicno skupo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DVD sa Kvarnera stizu u pomoc... drzite se ljudi
OVO SU SRBENDE URADILE. DA BOGDA VAM SE CIJELA CRNA GORA ZAPALILA PA DA NE MORE TE NA MORE ICI VISE TAMO.
I ŠTA SAD TO KOGA BRIGA
Briga mene koji planiram na more. Briga mene kojem je žao ljudi koji su ugroženi zbog požara. Nije briga vas mongoloidne fašistoidne izdrkotine na najnižoj ljestvici ljudskog razvoja!! Ako te nije briga što otvaraš i komentarišeš? VIdiš koliko si glup??
@drunken tiger Ne znaju papci šta je priroda, šuma. Ne znaju šta je čist zrak i tišina. Ali zato znaju da pišu gluposti u neograničenim količinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)