Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako malo po malo Srbija se vrati 20 godina unazad, vrijeme Milosevica i 90-ih...samo sto sad nije Milosevic nego Nikolic..bravo Srbijo
JEL SVE UREDU SA AUDIEM ????\'
U krugovima iz kojih dolaze zrtve i pocinioci ,vlada centralizam ! Kad se centar i unisti ,odmah novo korenje nice na drugom mestu! Korov je to !
Toga je bilo ,i bice ! I ne samo u Beogradu vec svugde!
Zar je to najvaznija vest ,koja se prenosi iz Srbije!
P.i.p.o - MANIJAK - pozdravlja svoje vjerne citaoce : http://www.youtube.com/w atch?v=2TJQIIzcyII&featu re=related
u pm. sto je zasticen i svjedok, a i porodica!
Srpska barbarija terorizma i terore ! Genocidna krvolocna primitivna ruska plemena smrti !
kad novinari zele nekog povezati s necim to ce i uciniti..kakve sad ima vezze sto je momak rodjak nekogh tamo svjedoka protziv Sarica?
Tako brate, neka i jedan clanak da je komsiji crkla krava, nemora cijeli dan portal biti ispunjen ljudima koji su zeljni medijske paznje ili pjevacima koji idu pjeske u.....
Ma ja, vlaska posla, po Sarajevu se ovo ne desava, tamo sve odise mirom i blagostanjem, sta ces kad u njemu zive postenjacine kakav svijet nije vidio.
Sva sreca pa mir cveta u FBiH kada je kriminal u pitanju.
Nije dobro biti ni rođak, a kamoli brat ili otac važne osobe. \"Na carini: Pita carinik srbina Šta imate za prijaviti? Ništa kaže on. Pa šta imate u gepeku? Sitnice, igračke i nekoliko digitrončića. Odgovara srbin. Carinik otvori gepek i ugleda u jednoj gajbi dvadesetak piš.tolja raznih veličina. A šta ti je ovo? Upita carinik ponovo. Pa digitrončići, zar ne vidiš, mi se sa tim obračunavamo. Odgovori serbo.
Jadan je ovaj portal i ovi jadovi sto ga posjecuju i pisu ovakve komentare....
samo rokaj po Turskoj genocidnoj ciganiji ,samo rokaj!
Naser je opasan nema sta, al Saric je veliki macak ! :D
Da je kakav mangup Saric bi bio na spisku Obame, medjutim ups na listi Keljmendi. Stoga Saricu mis si za Keljmendija - ultimativnog vladara narko trzistem!