Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neverovatno . Srbi nemaju oružje to neko izmišlja ili su im oni bradati habije podmetnuli. Srbi ne vole oružje , ne vole kriminal , ne vole pljačku , ne vole nasilje , jednostavno pošten narod . ALI U QURCU ! ALI U QURCU , ALI U QURCU !
Ter.orista se zove Igor. U ter.oristickom napadu ub.ijen je njegov brat i jos dvoje, a 8 je teze i lakse povredjeno. Desilo se u jednom kaficu/disko. Nije im bilo dozvoljen ulaz i frajer mislio rijesiti bombom...... Izvor: Pink vijesti. PS srbinu je u krvi u.bi.janje......ako nema \"tudje\", on ce svog! Fuj, di.vljaci
Ma, da: Srbi, terorizam, četnici, bla, bla, bla... Glupsoni!!! Pitajte prvo onog vašeg Zeničanina koji nedavno pobi decu i sebe što zagrize toliko u terorizam, pa se onda sladite na komšijskoj tregediji!! M.a.t.e.r vam g.l.u.p.u...
Tuga je to sto se desilo. Ovoga ce jos biti kroz vrijeme, ali je veci problem ova misao koja vlada u drustvu, a zove se \"terorizam\" to jest \"islamski terorizam\". Je li samo musliman moze biti terorista i to zbog djela koje je ucinio i koje jako cesto nije vezano sa I sl amom? Ovi gore Srbi sto su uradili, onaj Breivik itd. itd. nece biti nazvano teroristickim napadom. U Bugojnu stvar koja je podmetnuta, samo slijepac ne vidi, nazvana je teroristckim napadom, a poginu 1 osoba. Boze dragi, pa gdje ode ova pravda, narode?
strasno & tuzno :(
ovaj PROSRPSKO FASISTICKO GENOCIDNI !\"KLIX\" samo jos o je.b.enoj srbiji i o nicemu drugom
SAMOUBILAČKI NAPAD BOMBAŠA SAMOUBICE :( BOMBAŠ SAMOUBICA U SRBIJI - TROJE MRTVIH I VIŠE POVRIJĐENIH :( zašto naslov ne glasi ovako ??????????
maturanti
Nazalost, ovakvih vijesti ce biti jos vise...Sta ocekivati od zemlje gdje fasizam i cetnistvo pobjedjuje na izborima...Ali, to je njihov izbor...
zasto se fino ne napise TERORISTICKI NAPAD u srbiji, a ne on bombe poginulo...da je u bugojnu ili bilo gdje drugo a da je od \"muslimana\" bilo bi teroristicki napad.