Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je alergija na cijene 100%!!!
Kad mi naplate i prazan sto...automatski se izaspem 😄
Neuki puk ne razlikuje pljuskavice i ospice...pa, pametuje.
Jesam li ja nesto propustio ili je ovdje rijec o ospicama (pljuskavicama) koje smo svi imali ko mali ? Cemu drama oko takvog sranja ??
Mjesas bezopasne vodene kozice (pljuskavice) i ospice koje su izuzetno opasna bolest.
ako vec nije u pravu, objasnite... ni ja ne kontam
To je alergija na cijene 100%!!!
Lazete, tri slucaja i tri sumnje, reci te da nas treba prisilno vakcinisati i u tome je kvaka! Tako je isto bilo i za pticiji grip, pa lafo kravlje ludilo, pa redovna misija groznica a nikad niko nije nikog vidio ko je obolio! U ostalo ko to od nas nije imao ospice?
Ja nikada nisam imao ospice a neću ih ni imati jer sam čist i vakcinisan isto tako se ne krećem po srbiji i hr tako da su šanse da budem bolestan znatno umanjene..