Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u BiH su nocni zatvoreni 2002g :( u Tuzli poslije 10 sati ne radi ni policija.Petkom se ne radi, cak ni u Opstini Tuzla, a plata ide....2014-2021! ! KaaaE pale nam zgrade :D Pa po kucama cemo vas traziti sljedeci put!
Bio neki dan u Ulcinju. Tamo niko ne nosi masku. Restorani, prodavnice, noćni klubovi, sve puno ko šibice. Niko ne haje.
Idem prvog Augusta u CG, oni mjere nabacili, hebem li vam sve
Diverzante, ima ali kako vama utuviti u glavu da je more more. Ja cu u Neum. U crnoj gori bio jednom i nikad vise. Hlad mozes naci al navece... More nekakvo smrdi eto helem meni se tako porefilo. Neum bio prosle godine za 10 mi bilo. doduse nisam bio u onom krkanluku nego na kraju neuma u rahatluku.