Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid su popočinili : - Vojska bosanskih Srba. -Policija bosanskih Srba. - Paravojske bosanskih Srba. - Vojska Srbije i Crne Gore (JNA). - Paravojske iz Srbije. - Služba DB Srbije. -Policija Srbije. -Režim S. Miloševića. -SANU. -Popovi SS-sekte.
I sta kazete , gdje cete na more ? Hrvatska vam nije mila , preskupi su, ali CG jeste ...zapamtite braco draga, kad dođe 5 do 12 svako pokaže svoje pravo lice, samo ga treba pritisnuti uza zid ..Crna Gora je bila u sastavu Jugoslavije kad je Srbija napala Bosnu, to ste brzo zaboravili ?? Nismo tada culi nijednog crnogorca da se suprotstavio Milosevicu
Kad će Hrvatska, EU i UN usvojiti rezoluciju o UZP kojeg je počinila Hrvatska u BiH? Za razliku od hrvatskog sabora, narodna skupština Srbije je usvojila rezoluciju o Srebrenici.
Šta je sa logora u CG za Bošnjake 90tih? Vrijeme je da se o tome počne raspravljati!!!
Ako budete protiv neprijatelji ste nam do života!
Crna Gora se dobrano izvukla obzirom na sve zlocine koje su pocinili na teritoriji BiH za vrijeme agresije '92-'96. Bolje im je da usute i dignu ruku.