Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ko nie oprobo more srat i vikat kakoe ovo lako
  70   Na takmičenju u bacanju čekića u dalj veliko iznenađenje – Crnogorac bacio najdalje! – „Kako ste uspeli da postignete ovaj rekord?“ – „Alat, što dalje od mene!“
Treba lezat 8 sati , nije sala
Evo LEŽIM i provlačim riječ "ležim" kroz padeže zapeo sam na genitivu molim za pomoć
Dobra fora za jeftine pare
Lezi hljebe da te jedem 😂😂😂😂 Jedni su Crnogorci
ma ljudi znaju koji je sport dobar
Vice crnogorac zeno zenoooo ponesi serum..zena galami sta ce ti serum ta nije te zmija ujela...pa nije jos zeno al eno je idje...
Dolaze i takmicari iz zemalja regiona.. Pa sta traze na tom takmicenju da mi je znati? Pobijedice ih crnogorci u prvom krugu izlezavanja :)
zijev
Zzzzzzzzzzz...
Stoje dvojica crnogoraca na obali a tamo se lik davi u moru.kaze ovaj jedan vidi covjek se davi a mi stojimo. Veli drugi, jes bogami mogli bi i sjesti.
Prva bracna noc, lezi Crnogorac go potrbuske, a zena oko njega gola oblijece ne konta nista i pita ga muzu hocemo li mi sta raditi napokon? Kae on pa sta cekas avetinjo sto se ne podvlacis… :-)
Kraljevii 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Crnogarac leži u hladovini ,a ide zmija prema njemu ,a on će ti ženi " deder mi ženo dodaj taj serum da ne ustajem".
Crnogorac, kad se probudi, sjedne da se odmori.